USA ?

Ja ni kära vänner vilken jävla dag. Jag har nu bestämt att nästa gång jag flyttar ska jag flytta till Alaska ! Jag klarar inte värmen mera !

Idag har jag iaf fått lite packat. Mest för att annars skulle Erika ha tjatat ihjäl mig.

På förmiddagen var jag inne på vårdcentralen med jolin och erika sen blev det en glarre :9 Sen åkte jag ner till nydalen till Maria och lilla Mellis :) Stek i solen blev det där. Höll på att dö. Förstår inte folk som kan ligga och pressa ! Man avlider ju ! Sen in till Jonas i stan sen till Jillan på kaffe. Jag är en mycket upptagen människa ibland. Men i morgon är allt som vanligt och jag jobbar igen :)



En bild på mellis som nyfödd följer eftersom jag inte har några nya :(


RASANDE !

Stackars lilla Golfen. igår blev han påkörd bara för att han är så liten och obetydlig :(

är det såhär det känns att dö ?

.. undrade jag när jag låg där.




En verklig skräckmorgon hos tandläkaren :(

Bitter sanning men sanning.

Snart beger jag mig. Jag packar flyttar och drar. Farväl Hammar. Hejdå mamma.
Välkommen trånga lägenhet och tomma kylskåp.
Hejdå trygghet.
Välkommen osälerhet om överlevnad.



Men innan allt dethär så ska jag till motala och mysa lite.
Puss

midsommarhelgen.



NU erkänner jag att det var ett tag sen man skrev - förlåt jag hoppas era liv har rullat på utan mina festliga inslag.


Midsommarhelgen kan beskrivas som en enda stor bilolycka typ. Inget farligt bara småskit. I alla bilar jag körde. Vi pangade djur vi körde punka och jag tappade avgasasystemet på min golf.
Tur som är så har jag ju Anders, min gode vän och bilfantast :)
Han fixar det han kan och det inte han kan det görs på garaget där jag bor :)

Annars kan jag ju nämna att vädret at vart pissigt här med. Regn regn och lite mer regn. Jag vet inte vad jag ska säga mer.

Snart tar vi farväl av Jonas.

Vila i frid Jonas

.

Tisdag 1204

Var och besiktigade bilen idag. Gamle kärran gick tyvärr inte felfritt igenom. Bromsarna felar och sådär! Men det var iaf ingen dålig rost, bara bra rost sa han :)

Sen åkte vi till Ubbes och käka frulle det var nog det bäste på hele dan tror jag! Sen åkte vi till blom affären och jill shoppade loss. Jag kunde tyvätt inte handla något eftersom jag störde mig på att alla saker var så jäkla dammiga! Håll ordning för fan !
Sen vart det maxi där jag köpte en vattenmelon och nya gardiner till lägenheten. Svarta, med någe blommigt på. Helt okej fina.

Ikväll ska jag arbeta, vi har McDonals som ska äta filebuffe. Det blir nog lite drag det tror jag allt.
Igår upptväckte jag att jag är ju ledig ons,tors,fre! HELT OTROLIGT! Jag som trodde jag skulle få arbete hela veckan. Men men, helgen jobbar jag iaf - dom blir man inte av med.

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder :(


Nu är det slut för idag klapp klapp

Börjar jobba om några timmar.  KOmmer nog blii en rolig vecka jobbar kväll med Lillen hela veckan :)
En del dåliga skämt kommer att dras och arbetsmoralen kanske inte kommer vara på topp ! Men men, vad kan dom förvänta sig av två undomar nyutbildade och allt : p!

Nu går jag och gör mig iordning ha en trevlig dag och kväll :)

Lätt att glömma ibland.

Jag glömde ju berätta i föregående inlägg att ; Jag var upp till Mormor & morfar i urskogarnas urskog och kollade på lite grejer  som jag ska få till min lägenhet. Lite köksmöbler och en liten pedistal som Frans-Anna ska bo på.
Jag fick även massa handukar och vanliga dukar.

Det var väldigt roligt att vara upp där och rota för alla tygbitar och alla gamla möbler har en historia. Det gillar jag. Det ska inte vara Blekt glansigt ala IKEA överallt. Det ska vara personligt. Så jag ska åka upp någon dag när det är ljust och slipa och betsa på köksmöblerna.

Ska även upp dit och titta på boavinden där alla prydnadsaker står. Jag är ju lite sådär halvt prylgalen. Det ska vara onödiga småsaker överallt, annars är det så opersonligt!


Jill fick med sig en jättefin spegel gjort av en gammal hästasak som dom hade runt halsen förr när de drog saker och ting. Det var jättefin!

Tyvärr så går det inte att lägga in bilder vilket gör att jag aldeles straxt får ett nervsammanbrott och hackar hela datorn i småbitar.
Det var ett skämt.


Ajaj




Igår  trampade jag på en stackars humlekrake ! Jag tror nog att han brände ihjäl min tå lite!
Den är stenhård och det verker. Nu är det bara att vänta tills tån blir svart och ramlar dän för mig !
Nej då det ska nog inte vara någon fara!




Går fortfarande inte att ladda upp bilder. Knäckt.

Vargis

Vad irreterad jag blir när det inte går att ladda upp bilder här ! Skulle precis lägga upp en bild på Fjölis nya vargtatuering!
Får bli ngon annan dag ist. :)

Vad var det som hände ?

Min lungna lördagskväll som jag skrev om i föregående inlägg avslutades ganska snabbt med ett samtal fårn Gruvan. Det var dax att åka impala tyckte grabbarna. Och ringde mig, som alltid ställer upp för mina pojkar :) Så jag åkte ner dit och fick se bilen.
Jag tror jag dog en stund där. det var ju en jenkare. Tur som var så är det ju atomatlåda på dom så jag samlade mod i några minuter innan jag hoppade in bakon ratten la i driven och smög iväg. Det brea aset som jag trodde skulle hugga i ta mig fan överallt, klarade sig igenom första hindret, grinden. Sen var det bara att gasa och bromsa och styra.
Det finns ju inte servo i sådär gamla bilar så jag har ju byggt lite muskler under nattens gång :)
Vi åkte in till stan och åkte runt lite och jag lovar mina kära läsare att vi var populärast på byn den kvällen. Alla var helt facinerade av ett gäng undomar som åkte fridfullt i en gammal jenkare.
Frikyrkan stannade oss ett antal gånger och bjöd på både kokosbollar och kaffe. Det var trevligt :)


det var min lunga lördagskväll det ! Hehe!


Nu ska jag gå och städe ur min gamla gölf innan den ska besiktigas på tisdag.
Tror ni han går igenom ?
Jag hoppas, jag vet att det kommer bli lite nedsalg här och där, men va fan det är ju en gammal bil ! Hehe

 




Lördagskväll

Lördagskväll, morsan kommer snart hem med en hamburgetallrik. Gött.
Ikväll ska jag nog ha min första sitta-hemma-på-en-lördagskväll-kväll. Om jag inte blir för rastlös, då kanske jag tar mig nått varv. Hehe


Veckan har mest beståttutav jobb jobb jobb och en och annan studentfest.. Trevligt så.
Ne jag har ju inget att berätta. Kankse skriver sen ikväll om hur tråkigt jag har på min hemmasittar kväll.
Vem vet, det kasnke blir asroligt ?


( skulle inte tro det va ? )

until the sky falls down on me




Idag slog det mig plötsligt att jag aldrig mer kommer få ett sms som lyder ; när börjar vi ?
Förut kom det titt som tett, kanske två gånger i veckan. Men nu, aldrig mer. Det här är sorgligare att tänka på än att jag är ensam. Det är nästan så att jag måste ringa någon och påpeka detta faktum. 
Nu när man blev och tänka på sånt blir man ju och tänka på alla personer och personligheter man aldrig kommer att träffa igen. I våran klass hade vi fler personer än personligheter. Tyvärr, våran gamla klass var blek tråkig och tatalt personlighets lös. Vi hade ingen som helst sammanhållning och vi var inte särskilt bra vänner heller. Så varför sakna något som inte är riktigt värta att ödsla tid på ?

Jag tror man gör det för att LPB6 är en del av en. Efter några år växer man likson ihop. Flätas samman, har någon form av onsynligt band och osagda regler. Men vad vet jag, jag är ju bara jag. Och bara jag kan säga min åsik och bara du kan säga din. Glöm aldrig det.


Idag kan ju tilläggas att jag har packat min förste flyttlåda. Full med skit, som jag antagligen kommer ha i mitt förråd i källaren på rådmansgatan 16 A. Snart flyttar jag vet ni. Skulle vara superkul om ni sen när jag flyttat vill komma och snoka och se hur jag bor. :)

Allt för nu
frid


Who is right and who is wrong Whos side is god really on ?

Tisdag idag då käre besökare. Jag ser att besöksmätarn snart går i bött och det gör ju mig glad. Man känner sig förjävla intressant när man blir snokad på av så många människor.



Idag begav jag mig till Motala och handla lite småskit och fika på med eller utan. Som alltid. Och snart ska jag bege mig på tacokalas, som är mitt bäste. Efter fika på med eller utan.
Ne gud vad ointressant det blev idag ni. Hm. Det går bara utför.

Måndag

Jarå, nu sitter jag här igen! Jobbat idag, behövde ju inte arbeta ihjäl mig precis. Det var väldigt lungt, förberedde lite inför kvällen så inte Janne skulle få nån form av sammanbrott. Som han är så välkänd för!

Idag har jag tänkt hela dagen att jag ska höra av mig till J. Men det har inte blivit av. Efter det han sa till mig när jag mötte honom på harrys i fredags känns det väldigt märkligt att ringa till han. Får se om jag klurar ut någe bra tills senare.
troligen inte. Hm, jag vet inte vad jag ska göra.

Studenten

Jag flyttar sista juni :)


Studentenigår då. Mycket festlig tillställning. Vi började med chanpange frukost / drick mycket och ä jordgubbars frukost hemma hons Andreas. Efter den för sta frullen går vi vidare tjoande och tjimandes över till Alexandra, där vi fortsätter vårat vårdlösa festande. Klockan är nu kvart i 8 på morgonen jag jag känner mig aldeles för berusad.
Hos Alex stannade vi en stund men vi började såsmåning om droppa vidare till skolan.
I skolan bjöd min lärare mig på kaffe och en arraksboll - snäll tycker jag. Kaffet var nödvänding tyckte hon :P! Hehe
Samma veva som kaffedrickandet så spillde jag nartuligtvis på mina vita fina studentklänning!!
Vi samlades senare i gympahallen för att fotograferas, blev säkert jättefina kort. Jag beställde hem dom i säkert 7 olika former så jag får nog ut några här :P :) Men det lär vell dröja, det gör det ju jämt med skolkort tycker jag!

Efter fotograferingen vidare till Hjalmar Bergman där stämmning var på topp. Det kändes som att hela lokalen skakade och vibrerade. Vilket tryck. Dom sjöng låtar som, so what, its my life och the final countdown. &00 peppade studenter stord, hoppade, viftade och var förväntanfulla. Efter det slungas vi till buffen där vi får baguette och betyg. Vissa tildeleades även stependium. JAG FICK STEPENDIUM FÖR MINA INSATSER PÅ LP!  Jag fick en fin kniv helt i rostfrittstål. Jag blev asaglad :)

Efter det släpptes vi på trappen, vi skrek vi tjoade vi tjimade vi kramades
Åkte hem och käka lite familjen och Erika och barnen var här och Jillan :) Sen på kvällen drog jag och Jillan till Motala och förfesta lite hos Emma, sen drog vi vidare till Harrys där det var ös som fan. Träffade J en stund. Mys men märkligt. Fick inse att jag inte pallade mer och ringde mami så hon fick hämta mig efter 15 alkoläsk ( tragiskt men sant, det är det ända jag dricker ) och en flaska skumpa. Jag kom hem somnade med tv på bött vaknade idag och trodde att jag skulle kräkas ha ont i huvudet eller något litet tecken på bakfylla. Men nej ingenting. Jag känner inget.

Tog lite alvedon till kaffet för säkerhetsskull :) Hehe
Idag är den Sveriges Nationaldag, och jag jobbar. Kanalfest ikväll, fyllt med öset kommer det att vara :):) Men jag jobbar ju natt i natt så jag har ju hela eftermiddagen på mig att vila kröppen :)
 Nu kommer lite bilder från studenten :)
Jag och fjölis :)








Jag och robin



Robin och Andreas



Jag och fjölis igen <3


I love you

Torsdag 090605

Lägenheten jag tittade på igår var väldigt fin och i väldigt bra skick. Tapeterna i rummet var blekrosa men det är något jag får lära mig leva med ! Jag kan ju inteförvänta mig en lyxvåning som första boende! Hehe! Jag tog iaf lägenheten och kontraktet ska skrivas idag. Jag är super nöjd!


Igår kväll var jag på ett mary Kay party med spainriktning! Vi satt och blaskade våra fötter i en balja och smörjde och skrubbade om vart annat. Men fötterna blev härligt sommarfina såhär lagom till studenten! Tyvärr fick jag inte handla något efter som jag redan handlat av en annan MaryKay säljare och dom snor inte varandras kunder ! Det tycker jag är en jättebra policy! : )

Idag ska jag vell mest peppa inför studenten i morgon ! Jag är så nervös så ni begriper inte. Dagen ska börja hemma hos Andreas med lite ölfrukost och grejer, sen är det foto. Sen en avslutingscermoni på HjalmarBergmans teatern. Efter det är det baguettadax i buffen sen slungas vi ut i den hårda vida världen!
Senare på kvällen sen ska jag bege mig ner till Motala och först förfesta hemma hos Emma sen ska vi ut :)
Och jag ska vara onykter! Sug på den ni, det är inte ofta jag dricker. Men nu jävlar ska det drickas och klackerna ska slå i taket. :)

Rådmansgatan

Idag klockan 15.00 ska jag titta på en lägenhet på Rådmansgatan 16 i Askersund. Det är en etta på 33 kvadrat jag hoppas att det inte allt förjävligt ut !

Annaras idag har jag inte gjort allt för mket. Var Borta och tjatade på Erika en stund. Haha

Skriver mer sen när jag kikat på lägenheten! :)

Besvikelse.

Jag har vart spekulant på två olika hus här i området. #mils radien. Jag hade då tänkt mig att hyra. Nu har båda två fuckat ur totalt och kommit på en massa andra saker förutom att hyra ut husen. Så nu letas det lägenhet i Askersund. Det tar fan emot att göra det men jag måste ha någonstans att bo. Så är det bara!

Får hoppas att jag får vänner i närheten bara.

nattfunderingar

I morgon ska jag pallra mig till skolan och tömma kåpet mitt. För siste gången, sen ska jag lämna in mina kläder till den sura tvättanten. Sen ska jag säga farväl virginska. Allt för siste gången. Det finss mycket dethär året som tagit slut. Skolan, mitt liv med J. Men å andre sidan är det massa som hänt som är bra och posetivt också - och förväl är vell det.

sommarschema

Måndag idag då , börjar på mitt sommarschema ikväll! Jobbat hela helgen sammanlagt 34 timmar. I värmen. Drack säkert en 5 liter vatten och kissade inte på tolv timmar. Ni kan ju tänka er hur mykcet jag svettades där jag stod bakom det förbarmade stekbordet!

Men men , man får ju tänka framåt! Idag har jag tagit det lungnast möjligt i värmen, milfen på granngatan Erika vär över och drack lite kaffe i skuggen! Trevligt så ! Hehe

Har tänkt jävla mkle på bantning nu ett tag. Vad fungerar egentligen ? Tips ?


Studenten på fredag då, nervöst som fanken äre ! hehe, kommer iaf fira med de bästa :)
Slänger upp en bild på mig och min andre hälft från studentmiddagen förra veckan :)

Enyoy :

RSS 2.0