with arms wide open

Hej



Idag ahr jag hunnit med mycket och inte ett skit ungefär. Erika ringde i morse och fråga om jag skulle med ut till skyllberg och fixa lite i huset innan visningen så det gjorde jag.. Sen hem o plcoka lite skriva t3a. Sen ringde erika igen och ville att vi skulle äta. Hon kom och hämtade mig i turkbussen och vi drog till motala Jill var med också :) ! Vi åt på med eller utan , det var ju inte äckligt men eftersom hela gommen är ett köttsår så gick det inte så bra och äta ! Bättre lycka nästa gång kasnke ? haha

sen kom jag hem och drog typ diekt till ols på lite kaffe ochsådär .. Sen hem och toksammsuga och in till stan och lämna t3an och sen drog jag ner till Henka på lite eftermiddagskaffe där planerna för helgen smeds. Det blir nog alla tider pojkar :)


Sen hem och då kom Robin och Per och skruva iihop mitt nya rumsbord JIHU. valde dock fel färg ser jag nu. Men en fyra olika färger på möblemanget är vell helt okej ? haha det funkar att ställa saker på iaf och i värsta fall så får jag vell offerelda upp det till valborg eller någe !


Imorgon ska jag träffa Lotta för sörsta gången på typ 2 år ? ja nått sånt. Får se om hon digga min stil fortfarande! haha det har jag ju skett lite förändringar kan man ju säga .. Återstår att se !


Nu ska jag ta en kvällspromenad och tagga inför en bra onsdag :)
Har ju ny musik i lurarna så det ska nog gå undan idag :) Hehe



puss&kram



She only drinks coffee at midnight when the moment is not right

Idag kom äntligen mitt paket från Fleur de sante ! Innehållande shampo + balsam, ansiktstvätt+ scrub. Ögonskuggor och rouge och lite annat smått och gott :) Som jag ahr väntat , typ tre veckor eller nått !
Annars har jag vell bara jobbat och så idag. Vart en sväng på marieberg och IKEA med. Köpte ett nytt soffbord. Äntligen. Det gick ju sönder när det fortfarande var snö ute. Men idag fick tummen ur röva och drog o köpte ett ! Nu ska jag bara ringa nån som kan skruva ihop det :) Haha





I morgon är jag nog ledig så då blir det nog en promenad och hälsa på nere i ols. Annars ska jag vell inte göra mycket. Bjuda den som skruvar ihop bordet på kaffe :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på train och tare lite lungt :)

I'v found a reson to shave my legs.




http://www.youtube.com/watch?v=9sIlCTDIZ9I&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-1-HM


<3


precis som alla andra dagar.

Sitter och eldar ljus och låssas att det är mitt i vintern. För mitt i vintern kan det inte regna. Det kan vara 40 minus och en meter snö så man får skotta sig ut genom dörren precis som vinter o9. Men det kan inte regna. jag fryser hellre ihjäl än och ser en ända regna droppe till. Så fruktansvärt trött på det. Rengnet. TRÖTT TRÖTT TRÖTT PÅ RENGN.


-

Lerbäckshemmet .. Hm ja vad skaa jag säga. Det var vell mysigt..


Godnatt

Sitter och har precis smetat in ansiktet med en lermask. Så nu staramar det aldeles härligt. Eller inte , det blir iaf rent :)
Nu ska jag kolla lite på TVn och sen sova för i morgon ska jag till ett nytt ställe och jobba. Lerbäckshemmet , det blir nog mycket intressant !
Godnatt och fortsatt trevlig kväll




"titta nu när kärringen backar på min bil ...

... japp hon backade på den."
 Äntligen lite action i tillvaron.

mot polisstationen .




idag ska jag möta en konstapel och i eftermiddag ska jag vara barnvakt medans mamman är ungdom i örebro.


ojskibojski


Glömde berätta att jag slogs mot lord voldermort i natt och det gyllne ägget. Jag vann
Synd som fan att det var en dröm.
firar med denhär kalasbilden från campet !






O hej vad det går !

jag har haft hemskt dålig uppdatering , jo jag vet . men nu är jag iaf tillbaka.
Har inte hänt mycket sen sist iaf .. Det gamla vanliga och sen fyllde jag visst år och gick på bolaget med. Oj aldeles själv. Fränt! Sen fick jag mitt första kusin barn med. Och det måste ju ändå vara snäppet fränare.
Kom just på att fränt är ett ypperligt bra och användbart ord. Hm..


Idag är jag iaf sjuk , eller jag var sjuk igår mest och fick åka hem från jobbet och tycka synd om mig själv och sova i 14 timmar. Men vart ändå sjukskriven idag så indag har jag inte ett ett jävla jota förutom att sitta hemma ha tråkit och småätit nutella , rakt ur burken. Jag är en sann syndare.
var nere till Henrik och drack kaffe med. Och var på ett intresant BH-party / skola. Där vart det en del skratt kan jag lova! har nu efter ja hur länge har jag änvän Bh ? Isäkert 7-8 år iaf. Nu idag 20 år gammal ffick jag lära mig att ta på mig en Bh på rätt sätt. Helt sjukt ! Men nu vet jag iaf haha ! Fick även reda på min verkliga Bh storlek och det visade sig att jag har inte vart jättemycket fel.. Skönt det, men enligen hennes "proffset" så är jag smalare med större kupa. Hm okej för mig. Alltid kul att höra att man är smalare än vad man tror :0 ! Hahah



Det blev en jävla massa Bhsnack i inlägget här ser jag ! Men nu ska jag duscha och ta hand om sista tvätten innan jag sover. För i morgon är en ny dag och då ska jag koka eller steka isterband. Jag vet faktiskt inte hur man tillagar isterband. Jag hoppas innerligt att Astrid vet !



nu måste jag skynda mig jag ska ju mysa med winnerbäck ikväll med har jag ju bestämt. En dejt man bara inte får missa :)


Godnatt !





-

Titta vad några få ord kan göra nu är han ju jätteglad lilla Andreas :) HAHA




Kom på att jag kan ju förfan inte sova nu jag måste ju titta när dom glödande stenarna når jorden. Vi kasnke dör vem vet ? Jag vill inte dö jag fyller ju för fan år på lördag. Jag har annat att styra , sorry death !


( det känns lite bättre nu )

trött tröttare tröttast
jag just nu jaaaaa...



Robin åkte nyss jag har fixade till hans hår lite. Blev enligt mig asbra :) Annars händer det inte mycket idag. Det har inte hänt nått märkvädigt på jobbet heller.. dött. Men efter gårdagens helvetes sate dag så var det ganska skönt faktiskt. Jo just ja , jag körde över en orm påväg hem. Det var göra äckligt även fast jag satt i mitt jättevolvo helt skyddad så kändes det som att den kroöp på mig. Ringlande död orm .. njaa..


Nu blire dushen och sen sova klockan är ju trots allt 20.35! HAHAHAAH


Godnatt








a few weeks and you're acting crazy, I might have to hate you baby This is what I thought it would be, this is the saddest summer ever

.

Winnerbäck

.. eftersom hans ord är lag så börjar jag nu. Bättre sent än aldrig.

http://www.youtube.com/watch?v=9pk3J9-1-UA







Ps dethär försöket jag gjorde med att släppa alla förväntningar och förhoppningar. Det gick inget vidare jag kunde inte sluta hoppas. Man kanske ska sätta upp ett datum, det kasnke blir lite lättare då. Hoppas in i det sista sen byta livsstil till nått hippieliknande skit som inte bryr sig om någe egentligen ?

just do it

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/593983/forjavligtkallt?claim=sj7u37yfnn6">Följ min blogg med bloglovin</a>


Avslutar dagen




... för imorgon är en ny dag och massa nya saker att ta itu med. Godnatt :)


I'v probably lost my mind already



Im just hanging around with my unicorn





-

Idag började en tyska på jobbet. Vilken jävla skön tant. Idag lärde hon barnen bordsskick haha Hysteriskt roligt att se !
Annars hände det fan inte mke ..
Efter jobbet åkte jag in och var provkanin åt elin som övan bröllopsfrisyrer. jag ska gifta mig i utsläppt ofixat hår, fö helvete vad ont det gjorde! Inte värt besväret, ska man liksom redan gifta sig så har man ju redan hittat rätt. Finns ingen anledning till att plåga sig sådär då ! Enligt min mening iaf !


Nu ska jag lyssna winnerbäck och sova ett tag.




FRID

-

.. dethär om att jag ska flytta (igen) det är inget skämt. Visst det kanske kom lite hastigt och jag brukar ju vara en planerare. Men nu vill jag flytta så nu flyttar jag. Igen!




.. men jag är hellre fallen än ensam på toppen.

Såna här regninga trötta ensmana söndagar brukar jag tänka på roliga saker. Mysiga saker. Saker som gjort mitt liv lite exrta roligt ibland.
Den första som helt osökt dyker upp framför ögonen på mig är bässen. Fredrik andersson och Andreas Waldenryd. Vad hade jag gjort utan dom ? Ingenting, jag hade antagligen aldrig gått klart skolan börja gå på gatan och överdoserat heroin eller nått i den stilen. men jag hade tur. Jag hade dom här två som aldrig lät mig falla stumt när jag väl krammlade mig uppåt. Dom gjorde så att jag började le igen. man kan kalla dom hjältar osv osv. jag väljer att kalla dom vänner. Dom gjorde mitt liv så jävla roligt allt kunde verkligen vara som ett jävla bajshål sen fällde nånutav dom en kommentar sa nått som liksom etsade fast sig. Det var liksom vi tre. Vi delade på det tunga lasset. Vi drog oss framåt. Vi blev nått.
Sånt tycker jag att det är roligt att tänka på. Vi var på botten men hjälpte varandra till toppen. Eller jag är iaf på go väg. Det var ingen som trodde vi kunde rycka upp oss, skärpa till oss ochh faktiskt klara det med bravur. Ingen trodde på oss, dom tappade liksom hoppet. men såfan heller att vi gav upp. I helvete heller.





Sen efterdethär har man ju massa roliga saker som hänt. Sånna som man verkligen garvar åt. Skrattar tills tårarna rinner. Men dom är ju inga roliga och skriva om eftersom sånna saker måste upplevas eller ses.
Sen är det ju tveksamt om det är många som har samma sjuka störda humor som jag har. Men någon måste det ju finnas :P


sjkut trött & kraftigt nöjd. Och undrar varför mangorajan aldrig slutar lukta ?


well Im leaving monday morning ..




Och det är samma dag som brandstation brinner ner.


dag 8. huvet hänger en kilometer bakom kroppen

Sjungit med till radion mest hela dagen.. Hem och vila lite sen fika i stan, göttans vare.

Orkar inte förklara hur helgen har varit. Det har vart jobb jobb och åter jobb.
Och sen har jag kommit till insikt med vissa saker / personer. Vissa har ju bara inget samvete så om man sänker eller tar bort alla förväntningar och förhoppningar allt hat och all kärlek i världen skulle den vara mycket vackrare. Och man skulle aldig vara ledsen för man förrväntade sig ju ändå inget bra `?
Eller.


Jag provar. Resultat får ni se snart ..


RSS 2.0