geilo 14.53

ännu en dag på bardola avklarad. förövring den slöaste sen jag kom .. '
börja göra lite culi sen kommer daniel och ropar ; nu ska vi ha paus svensken ! jag förljer livligt efter med en kaffekopp i högsta hugg. har nämligen precis lärt mig dricka kaffet i norge , det är svagt men får duga.
men iaf , innan jag hann sätta mig och börja dricka mitt älskade kaffe skriker han ; svensken nu ska vi spela pngis. pausen var ca en timme lång och bestod av pings. jag var värdelös. haha som på alla andra sporter !


jag har inte uträttat så mycket som ett dritt idag. menst sprungit mellan köket och konditoriet och snackat med grannen jempa :)  eller förresten nått har jag ju gjort , äpplechips. inte så värst givande men ändå ett stordåd.
jag fick även höra att jag var en jente som var flink på att jobba, det värmde lite efersom det kom från min bittra fiende janoalv !


nu sitter jag bara och bävar för att min nya granne , den lite lätt märkliga från holland, ska komma och fråga om jag kan fixa hennes internet.. det är ju tur att jag ahr blitt förvarnad iaf. det är bara låsa alla dörrar och dra för alla gardiner !
det är det ända rätta !


jajust det , ajg och sara pratade om min skadefria tid i köket. ni förstår jag brukar alltid bränna mig eller skära mig. men det hade jag inte gjort under hela min tid i norge. så idag skärde jag mig. på OVENSIDAN HANDEN ! helt sjukt , jag skulle vilja vet a hur det egenligen gick till ! men jävlar så onte det gör!

´                                                                             
sopsäcksåkningen igår resulterade i blåöga och rumpont. för alla utom mig ! haha ibland ska man ju ha tur. men nästa gång är det antagligen min tur ! hehe 

íts all about J .

undrar om han fattar
att han rubbar mitt solsystem
min soldatdisciplin
eller att hela världen blir solblekt
fast det är molnigt bredvid hans gröna
eller att han får mig att tappa
ord
jag som inte tappar ord




idag blev det ett kort
naket
och ärligt inlägg.

ursäkta geilo för mitt uppförande

pissjävla dag.


har sovit bort hela dagen nästan, har mått pissdåligt i helaste kroppen. bläääh !
och jolinne har irriterat mig hela dagen, jag vet inte varför. antar att det är för att jag inte är van att ha någon bo hos mig. just nu känns det bara som att vi har ett pyamasparty som gått lite överstyr.

idag har det vart kanonfint väder så något posetivt. jolinne tvingade ut mig på en promenad för att bota mitt piss humör .. det hjälpe inte. men det gjorde choklad och ipren <3



har för övrigt tvättdag idag .. suger lika hårt som vanligt !!

ikväll sak vi fira ! HUNDRA DAGAR KVAR TILL STUDENTEN :D blev ju ingen träning för min del idag men en öl ska nog gå ner :)



tillsist , v.j jag ber om ursäkt om jag gjorde dig upprörd igår. jag vill inget annat än att vara med dig just nu och bara få dig på andra tankar. men tyvärr kan jag inte. jag vill komma hem och bara krama dig. jag saknar och älskar dig. 

geilo 14.52

hej alla mest mamma och eva lotta lehman som jag hoppas läser troget i min blogg. jag postade ditt brev det första jag gjorde i morse :D så snart kommer det nog till dig :D jag väntar på mitt marabouluktade vykort.


kom precis in efter en förbenat lång promenad som lede oss tvårs över hela geilo. vi gick vilse ett par tre flera gånger men till sist hittade vi alla våra staioner . ica och expert. kikade även runt på resten av geilocentrum, en bokhandel, vinmonopolet och en hälsokostaffär. även fast byn är liten så är det inte det lättaste att hitta här omkring. för norge, norskarna mest är helt värdelösa på att skylta. men jag är ju bara gäst i detta land så vad har jag att klag på egentligen. man ska ju vara glad att man kan resa vart man vill och hur som helst egentligen. typ på ett ungefär iaf.
nu är det slut på norgedelen i bloggen.


jag lyssnade på V.J låt idag. det är inte den första han gjort men den första jag fått chansen att höra. och gott folk prisa denne lille gutt. du är så otroligt dukig. om du vill kan du bli något stort, det är ju bara du som hindrar dig själv. du är en principens man och jag är stolt över att vara din vän. jag hoppas jag är en principens kvinna hoppas jag. en gång kallade lovisa mig för principfitta, det kan ju vara något bra eftersom det är hon som säger det. jag vill hålla på mina principer iaf.


i morgon är det hundra dagar kvar tills studenten och jag & sara har planerat ut en liten plan för dagen som ska firas stort här på geilo. först när hon slutar ska vi träna minst en timme , haha, sen ska vi duscha och basta. geilospa som sara kallar det för sen ska vi gå tillbaka till min 7rummare som jag kallar det och kolla på sykehuset och dricka varsin öl. eftersom båda har förstavakt i morgon. Jolinn är troligtsvis med på våran ide, mer tveksamt är det med vickan den lilla pessimisten.  

geilo 20.51

geilo känns mer eller mindre som mitt hem nu. pratade med mamma idag på luren oc dom vill ju komma upp. men jag fick inte fram något annat än nej .. nej mamma det är ingen bra ide. det är nog inte det. jag tror bara hemlängtan som smygit sig på som en förkylning bara bli värre och värre. jävlar vad jag längtar ´hem. jag längtar till och med efter tjat.



newsflash ; jag fick en inneboende igår , jolinne :D det känns mäskligt att det är någon som flyttar in hos mig. det är ju mitt hem. min lägenhet. fast jag kan vell dela med mig , det är vell så sora barn gör. jag är ju egentligen vuxen nu. men det är ju inget man vill prata högt om.



till er där hemma , ni är bra miffade, nästan jämt , ni håller aldrig sams och träter bara på varandra. ibland vill jag bara sälja er.
men jag saknar er.



- FRID

GEILO 18.57

dum dummaere jag

idag är det onsdag är ledig , ett stort plus i mitt liv just nu är att det är plusgrader. det är det bästa :D

minus är att jag fått en ny granne - hon är från Holland. hon verkar vara en lite annorlunda männsika. förut idag stod hon utanför mitt fönster och fotograferade. en åkte hon fram och tillbaka på en spark. hon ser lite ut som ett av särbarnen på våran skola. hon ska tydligen jobba på tvätten på hotellet. jag kan ju bara hoppas att jag slipper bekanta mig med henne närmare.

idag erkände sara, den idioten, att hennes mamma hade frågat om jag ville ha gevaliakaffet hon hade haft med sig. och sara idot säger nej. jag har vart suger på gevalia kaffe i snart två veckor och sara visste om det. sålite besviken vart jag. men det gör inget egentligen , bara ett beroende mindre. så egentigen borde jag tacka henne. men det skiter jag nog i. haha.


jo jag glömde berätta den stora newflashen jag får besök inatt. av lollo, jonas, runken och parik :D det kommer bli kjempegreit :D plus att jag ska ut med gänget och ta mig en stänkare så jag är i fin form  när mina besökare anländer :D


nej nu ahr jag skrivit aldeles lång så nu skiter jag i dethär , hade !


-FRID


killproblem geilo 21.33

jag har nu vart här i 12 dagar och i 11 av dom har jag spanat in någon , och nu när han bjuder hem mig har jag tunghäfta och beslutsångest. ska jag eller ska jag inte. alla vet vad titta förbi så kan vi snacka lite är kodord för. antar att det är samma som i sverige iaf .. och jag vet inte om jag är redo efter allt hemma .. så nu är det 34 minuter tills jag ska vara där .. och jag vet inte hur jag ska göra .. 


men annars idag ahr det vart lungt, blev ju ingen träning pga slöa vickan :P 

ska försöka vila lite nu, saknar er 



-FRID 

geilo , 11, 59

hejhopp




idag har vart en relativt lung dag. vaknade vid halv 6 med yvn på bøttvolym, stængde av och somnade om. gick upp vid nio satte på tvn , kollade tvshop , mitt nya favoritprogram :D NOT
diskar lite .. OCH TVFANSKAPET går sønder. kænde att jag ville ta mitt liv en stund eftersom tv ær min familj och min væn. bestæmde mig før att iden var sæmst och gick och trænade ist.


Kækade luch , kylling och macka. før ni førstår hær i norge begriper dom inte att man æter mackor till frukost och mat till lunch. så min kost består på mackor och vatten och lite popcorn.


ikæll blir det att jobba, texmexbuffe. skønt, buffe ær fan det smidigaste som någonsin hænt denne værld !



- FRID

jag saknar er

NORGE, 11.56

Hej hoopp .


Har precis ætit lunch/ frrukost. Har vart ledig idag så på førmiddagen var jag i gymmet och trænade lite.
vældig vælding skønt må jag sæga !


Væntar på att vickan och sarah ska sluta så jag har nåfon att socialisera med ! HEHE

Idag ær det førøvringt min førsta fredag i norge. Jag kommer vara så rastløs ! haha inga fyllon som sitter och skriker mig i ørt och ingen dansbandsmusik ! vet inte om det ær bra eller dåligt !



jag saknar er


- FRID

NORGE, 15.24


Nu är jag inne på min 4 dag som norgebo. det är kallt, maten är kokt. jag bor i en stuga där allt är t trä. jag sover på soffan för sovrummet är helt vanskapt men jobbet är bra och mia grannar är vänliga..



att bero på inget kom vaktmästaren på besök till mig. TVÅ GÅNGER ! haha men nu har jag iaf bra bild på tvn och en spegel som sitter rakt. det var allt jag har på hjärtat för nu.

- FRID


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0