Lördagsnöje

Om man skulle föreslå sällskapsspel för de flesta ungdomar idag skulle man nog få det svaret. Om man ens skulle nämna det för Laayen ( mitt smknamn sedan småskolan ) skulle hon bli akut sjuk både psyksikt och fysikt och hon skulle bli tvungen att åka hem direkt, kanske till och med gå till en psykolog, vem vet?


http://mariiechristin.blogg.se/

Ett citat ur en god väns blogg, blev så full i skatt, för det är så brutalt ärligt !

this is how you remind me

Jag är i höjd med himmelen,
och kan plocka stjärnorna med mina egna händer
Värden ligger för mina fötter,
och jag har aldrig trott så mycket
på mig själv som jag gör nu






hair hair my beautiful hair

Måste skaffa en klipptid, ser att luggen börjar bli för lång. Hitta klipptid innan studenten, önska mig lycka till ! Haha





Fredag 090529

Klarade av att lunga ner mig såpass att jag somnade relativt tidigt igår.
Skippade skolan idag, late fan. Men jag pallar inte springa där hele dagen sen stressa till jobbet. Inte idag med. 
Så jag sket i det , omoget som fan  jag vet. Men jag bryr mig inte riktigt längre. 


I helgen är den fasade trettiofyratimmars helgen. Jag jobbar trettiofyra timmar under tredagars tid. Jag har gjort det förr, men det sliter. Kaffe och en gobit då och då håller humöret uppe. :) 
Men jobba ska jag inte göra försen klockan fyra, så innan dess har jag planerat att hinna med att städa rummet , damsuga och törka och sådär. Byta sägkläder och dricka lite kaffe. Eventuellt laga lite mat. Får se med det sistnämda, kanske tar lite dagens på jobbet ist ? Det är så praktitskt :) 

Ska även försöka få tag på marie och höra om hon kan hjälpa mig med disignen här på bloggen, för den ser ju för trälig ut !
 

sömnlösa nätter

Nu sitter jag här igen. Borde sova, har inte sovit ordentligt sen K gick bort. har tänkt mycket på detdär. Det har vart mycet död senaaste månaderna. Att jag var i Norge när allt hände och att jag inte kunde göra nått därifrån gnager lite i mitt huvud. men vad kunde jag egentligen ha gjort ? Ingenting, man kan inte förhindra döden. Inte under några omständigheter. Tre underbara människor ur mitt förlorade jag inom loppet av en månad. Ibland undrar jag vad jag gjorde fel.
Vet att egentligen är det inte mitt fel, inte ens jag Emmelie problemlösaren kan hindra döden.
Jag har för att tränga bort dethär, slippa tänka, jobbat vädigt mycket och stängt av vänner och familj. Allt det jag har kvar hade jag inte ens vett att ta hand om ?
Man prioriterar väldigt märkligt under vissa omständig heter.


Har räknat ut att jag har jobbat lite över hundra timmar denhär månaden plut gått i skolan. Skolan har jag vell inte skött det bästa jag kunnat, men dom måste förstå att jag har haft annat att tänka på. fast skolan är viktig den med, Men jag är bara arton år, jag gör inte alla rätta val här i livet.. Det är bara att accepetera. Punkt slut.


Nu har jag vart trött konstant i säkert en två tid, ändå får jag ingen ro att sova. Är det någon som har förslag på hur man somnar lättare. Jag tycker jag har prövat alla möjliga avslappnings övningar och tilloch med försökt trötta ut mig själv med att springa på kvällarna. Tips på ro ?
jag bedjar till er.

..

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=baraemmelie

Kolla läget
garanterat många besökare på din hemsida :)
Helt gratis

Im livin the dream

Har precis insett att jag inte klarar mig utan ström! Haha ! Sjukt hur beroende vi är, hade strömlöst i 20 minuter. Det fanns inget att göra. Varken tvn eller datorn funkade ju.
Nusåhär i efterhand slår det mig massa saker man kan göra när man har strömlöst. Kratta eller klippa gräset. Eller sova. Plocka rent på rummet. Sortera tvätt. Den listan var ganska ointressant i mitt fall. Satt i köket och drack termoskaffet mamma hade lämnat.
Halvljumet och blaskigt. Det dög som tidsfördriv.


Idag har jag gjort klart allt i skolan, hade inte så fruktansvärt mycket kvar att göra. Men nu är det gjort iaf!
Igår fick vi våra preliminära betyg också, det ser ut att bli någe av mig med. Det var vell halvdant på den teoretiska fronten vilket just nu inte gör mig något efter som att jag ska ju jobba på hotellet som kock. Just nu. Inte för alltid, så det får bli komvux här om några år. Om jag törs.
min mamma har ju viljat omsola sig sen jag föddes. Men än idag står hon där nere på PLM och sorterar glas. 22 år senare.
Jag vill inte bli en sån som inte vågar.


Här i söndags eller när det var så var jag lite vuxen och gick med i facket och grejer vet ni. Så nu har jag någon som säger ifrån när jag inte själv längre orkar. Hoppas jag aldrig ska behöva bruka facket på det viset.

.



Bild från begravningen.
Beautif you

Studentmiddag :)

Måndag , fri från skolan idag. Eller fri och fri. Skulle egentligen in och hämta religonsproven( som vi redan vet provresultatet på ). Jag åker inte 14 mil endast för att hämta ett papper, då får det vara !


Ikväll är det studentmiddag med Aklassen. Kommer bli supermys, ska ta sällskap med Andreas och vi ska gå som ett par :)
Hehe

Söndag.

Borde egentligen sova. men måste vända tillbaka på dyngnet igen.


Senaste veckan har vart förjävla hård. Massa jobb massa annat som bara måse göras. Tyvärr. Borde egentligen lägga mig och somna, vakna upp när allt är över igen!.

Sunne igår då. det var inte så märkvärdigt det tycker jag inte! Så som L har pratat om det lät det som om vi skulle åka till himlen på besök. Men men, jag körde både dit och hem. Dit gick jätte bra, vi tvär rocka och hade god tid på oss så vi stanna säkert en 12 gånger på vägen eller någe! Hehe ! Men väl däruppe var det bara en enda lång kväll av kurragömma kändes det som. Hade nämligen en bil efeter mig ( ingen polisbil :P) han skulle promt ha med mig och göra. Jag klarade mig undan helskinnad utan bestående men.

På vägen hem var det som att någon hade slagit till mig i huvudet. Antar att det bara var tröttheten efter veckan som slog till. Jag körde på diverse djur och det var tårar all over the place. Fy fan säger jag bara. Jag har sametsångest idag.

kristi flygare.

Gårdagens begravning var väldigt vacker med fin musik och fina blommer osv.
Du fattar oss Fkr Lyktberg.

.

Förbereder mig för morgondagen. Sågott det går. Men allt har sitt slut.

090519

Bloggar från J dator. Ja, jag är här redo att få mitt hjätra utslitet trampat och eventuellt fimpat på.
Nej det var den känslar jag satte mig i bilen med, men inga hårda ord inga skamliga förslag igenting sårande.
Bara en kopp kaffe och prat. Ingen framtid ingen dåtid bara prat.
Inga beslut är fattade
vi bara är
han med henne
jag med någon annan
men som du sa, vi känner varandra för nära för att kunna bryta helt. Men vi är såpass diciplinerade att vi kan hålla oss ifrån varandra utanför vänskapen. Eller vad man nu säger.
Och man ämnar inte en bästa vän. Som jag tänkte, jag skäms över hur egoistiska mina tankar angående dig har varit. Skäms.


Senare idag ska jag duka inför begravningen i morgon sen ska jag åka in och jobba lite exra. Skönt att man är så uppskattad på jobbet! Känns underbart att åka dit , när man vet att folk gillar att man kommer dit. Att det arbete man lägger ner gör andra människor glada. Det är en underbar känsla. Underbar Underbart.
det är nog dagens ord.

Var även inne och tog sänkan i morse och den ligger kvar så samma höga, det är ju mindre bra. Men just nu mår jag ju bra så det är ju underbart :)

Hold youre head up high

Nu är det tungt igen, jag är lite känslig för motgångar.
Jag var ju en figther. Var det inte så vi sa ?
Men nu har jag tappat tron totalt. Hoppas få tillbaka den snart. Väldig väldig snart.
Livet som slö skolelev är snart över och man måste tro för att överleva. Man måste tro att det ordnar sig att allt kommer igång, flyter på.

Det löser sig, om inte idag så i morgon. Eller näste vecka.

remember when

Jag kom till insikt idag om en sak om en person om en du. Det är inte värt det. Tyvärr krävdes det käftsmällar, slag under bältet och syra i ögonen för att jag skulle förstå. Det var så jag kände , när jag såg dig men HENNE. Jag har valt att kalla henne den lilla. Mörkt hår och stora tuttar.Ville du inte ha förändring?
(sluta emmelie, vi har lämnat honom.)



I övrigt idag har jag jobbat och sådär, det vanliga. Måste se framtideb, måste få lite flyt.
För alla som hört rykten om att jag skulle ha fått jobb i skottland så är det sant.
Jag har tackat nej. Jag är rädd, var mitt svar. Det är inte hela sanningen, jag är inte bara rädd jag är feg också.
Så jag lutar mig tillbaka litar på att nån på mitt jobb dör så jag kan ta dennes tjänst. Hoppas på det känns ju inge märkigt ? Nej då !
Men jag måste hoppas, jag klarar inte av att vara sysslolös.
Det kommer sluta i massmord.

N N N N NOOORGE

Norge vann igår , kan glatt kalla mig stolt svorsk för en gångs skull :) ¨




Jobbet blev hårt igår, utskick bröllop och trerätters alla skulle ha olika och alla vara på helt olika platser !
Men Lillen ( rikard) klarade oss helskinnade och mot slutet kändes det tilloch med bra att vara oss. Vi är figthers klart vi fixar klart vi kan. Barnsligheteten har jag kvar :P : )


I fredags var jag ner och hälsade på allas våran henrik i gruvan och chillade lite. Som vanligt at henkas place är det folk jag har svåra problem med, så jag blev inte långvarig. Men det var skönt att iaf kunna prata med någon från den "gamla" vänskapskretsen jag hade innan jag flyttade till Norge.
Skönt att man inte är död i allas ögon.

The winner takes it all

Idag trots allt ont i världen är en bra dag. Klarade religonsprovet galant feta pluset till mig. Klarade knappt sammhällsprovet, men är ändå godkänd. Skrev mer än bra på alkoholanterings provet. Vilket betyder att du kan inte stäcka mig , Dan ditt as! Där fick du ! jag slog dig på fingrarna ordentligt IGEN !

Annars har jag inte gjort så mycket vettigt i skolan ( bara klarat fyra prov :p ) bakat baguetter och gjort fyllningar och såndär vardagsmojs.
Lite nyttig har jag varit iaf , jag har vart på långprommis med doggen. Ända ner till gröndebacke och en runda i skogen där nere. Den här dagen borde gå till historien och bli uppkallad efter mig. Så mycket bra känns det som jag har gjort idag !
Fattar ni känslan ?? Jag tror inte ni gör det, min dag måste upplevas!


Och dagen spetsades med att jag fick prata ordentligt med Jol igen. Minns ni jol som jag delade lägenhet med i Norge ?
Hon är underbar, hon berättade allt vad som hade hänt osv. Nu känns det lättare att åka tillbaka än nånsin !


( Idag har jag knappt tänkt något på dig J. Men jag erkänner att det är jobbigt när folk i skolan frågar vad hände egetligen ? Men jag kommer över det, precis som du kommer över din nya tjej. Brunt hår och stora bröst var det va ? )

J,

Nu har jag bestämt mig för framtiden.
Det finns ingen andledning att leva i det förflutna. Därför väljer jag att lämna dig bakom mig J.
Alla vet att du är starkast av alla. Så du klarar dig trots att de senaste månaderna har varit annorlunda och traumatiska. Men mig förlorar du inte, du hade redan lämnat mig. Nu lämnar jag också, så det lilla jag höll kvar i är nu förevigt borta.

Men vi kan ju alltid vara vänner kanske försöka på nytt i framtiden. Men inte förrens då. Du var mitt allt, jag måste bygga upp en ny grund igen. Vi ses i framtiden.

Det hr är dom sista orden jag någonsin kommer nämna om dig i min blogg, så kära läsare ni kan fortsätta läsa om ni tyckte dendär delen sög. Men vissa saker måste man bara säga. Tyvärr.



---

Ligger i säger och glor på hells kitchen, borde egentligen läsa lite i nån bok eller på nåt papper. Bilda mig lite. Men jag tror inte jag orkar. Inte idag iaf.

free as a bird

Idag har jag fridag.  Och inget speciellt att spendera den med. Inget plugg, inga ärenden.
Förra veckan var jävligt jobbig , men nu är allt klart.
Jag kommer få mina betyg i en fin klänning , med sköna skor och med mössan sittande aldeles perfekt !


Får se om jag tar tag i nått att göra idag, kanske städa lite ?
Annars har mami köpt hem smågodis jag kan roa mig med !
Vilket låter mest frestande ?? Hehe

måndags kväll och sådär mysigt förvirrad

har precis skrivit klart min bok analys om johanna tydells det fattas en tärning. Längesen jag pluggade och skrev seriöst så lång tid. En och en halv timme tog det att skriva skiten sen ett tag och redigera. Tid som gått förlorad ut mitt dyrbara liv. Jag har ju inte många timmar kvar att spela på. Tror jag. Kommer nog dö ung.
Men nu är iaf kiten klart och jag kan andas igen. För denhär uppgiften har nämligen legat och tryckt å mitt bröst jätte hårt  och jättelänge! Det är skönt att se en tydlig förändring hos sig själv.


Helgen det 23 är jagtrippelbokad. Jag vet int hur jag ska gör längre. Jag kan fan inte dela på mig.

Fredagnatt

Vad sällan jag bloggar nuför tiden ! Men ni överlever nog :)

Idag har jag vart i nydalen och glutta tv och chillat och kollat på sötnos. Haha, bara kolla gör en varn i hjärtat ! :) '
Igårkväll efter skolan drog jag och jobbade kvällsskiftet med perra. 110 hungriga folksams människor ville ha mat och alkohol. Och det fick dom , det blev livat värre och jag trodde aldrig att dom skulle ge sig ! Hehe


Veckan i övrigt har vart lite mysko. Hel mysko faktiskt. Jag tycker att det är så jävla synd att folk inte fattar bättre, nu har jag tröttnat. Jag har fanimej tröttnat på att alltid. Jag menar alltid, spelar ingen roll i vilken situation, jag har alltid ställt upp. jag har alltid vart den som hört av mig. Jag pallar inte dra en vänskap framåt utan hjälp så därför gjorde jag som jag gjorde. Ni tycker säkert att jag ör dum i huvet nu men jag är hellre utan vänner än är vän med er. Skärpning.

RSS 2.0