cpmongolid

ångest ångest cpmongolidångest

skolan sket sig hörreni
men jag har ju alltid hotellet, gamle käre hotellet jag troligen aldrig kommer till att lämna
för det är ju svårt att sluta när man är fast

noll självdiciplin

Återigen sitter jag här , sjuk som en jävel. Jag tycker lika synd om mig själv som alla killar gör när dom är sjuka ! För alla vet ju att det är mer synd om killar när dom är sjuka, och mig då . Men det är mest bara för att jag tillåter det. Jag skulle ju kunna pallra mig till skolan sitta tyst dra från sista lektionen. Bara för att jag kan. Men nu sitter jag hemma och käka nutella direkt ur burken och skiter i alla andra som det är synd om. Som egentligen har det mycket jobbigare än jag
 

Har man själv ett problem är det lätt att glömma bort alla andras. Som egentligen är viktiga och permanenta.

Vilken vecka !

Första veckan home in my Askersund har vart sjuk. Jag har farit och flängt över hela länet, behaga er med mitt eviga tjötande och mitt överkonsumerande av kaffe. 
Som min gode vän Victor sa ; Vi skulle kunna göra slut på hela colombias kaffeindustri.
Ibland så tror jag fan det är så !

I fredags körde jag runt på folk. Måste ju hålla er över ytan igen ! Gick bra, så fort alla var på plats och emmelie med fingret hade lungnat ner sig! Det var en jävulsk kväll, men jag kände mig som hemma. I mina vanliga helgrutiner. Blev sent som vanligt.. 4 halv 5 var jag hemma och i säng. och i tryggt förvar !

I lördags masade jag mig upp vid 8 snåret och åkte till milan och kolade lite. Vart svart i hela näsan och hela svaljet! känns fortfarande som jag tuggar sand ! Jag lagade även maten till alla kolargubbarna, det var så populärt så ! Haha
På kvällen var jag katt och husvakt åt Jillan :) Körde och hämtade även min syster som skulle ut på fylleslag ! Hehe !

Idag blev det att åka upp och laga mat till kolargubbarna igen. Kassler och poteter fick dom! Och det slank allt ner !! Haha ! Erika och barnen var även med så jag har underhålligt dom helaste dan med. Det tog på krafterna så nu är jag utmattat och uttorkad. Haha Senare idag kanske det blir att ta min familjevolo och åka och hälsa på maria och bebis och snacka en massa skit. Som på den gamle hode tiden !

sverige sverige

Nu är jag hemma igen, har inte kunnat skriva för jag har en del andra saker att styra med :)


Resan hem gick bra, men det tog en jävla tid. Snurrade inne i oslo en säkert två timmar innan vi fann en väg ut!
Oslo centralstation är inget ställe jag vill hänga på igen. Fan vilket skabb, tror till och med att jag skymtade en glädjeflicka mitt uppe i alla påsk stress och flockar med japaner. För det fanns det gott om i olso !! Haha ! Annars gick allt bra, när vi kom över till sverige igen så stannade vi i ett mini Askersund, årjeg. Helt underbart mysigt. Kullerstensrondeller hade dom . Jag ska packa min väska och resa dit. För en kort stund iaf :) Hehe !

Sen efter sex timmar effektiv körning så var jag hemma i mitt Askersund igen. Helt otroligt vad vackert det är . Åkte ut till mamma och stog och tjatade med henne ett tag. Sen knatade jag upp till Jillijillan :)


Idag kommer svärfar och svärmor Gustavsson hit. Så jag har för avsikt att hålla mig undan, har planer på att fara ner till Lotta och dumpa lite grejer säkert sitta och tjöta med henne en timme eller två. Sen ikväll var det prat om te i trekantspåsar utan äpplepaj inne hons Herr och fru Olshammar. Det kommer nog bli najs som fan!

Jag kan ju även nämna att far min har kört sönder bilen :( Så jag är relativt handikappad nu.. Känns verkligen hur beroende jag var av bilen. Men nu får jag glida med stil iaf :)
Funderar på att köpa mig en 855 efter sommarn. Begrip vad mycket saker jag får plats med ?
Om jag har hundbur därbak så kan det ju tilloch med räknas som fyllecell ! Underbart !


En sak till , jag klarar inte av denhär datorn, eller det är mer tangentbordet jag har lite problem med. Helt annorlunda från den bärbara. Måste införskaffa mig en bärbar dirr :)

1,1,1,1,1,1,1,1,1

1 dag
24 timmar


Snart är jag hemma. Det är så jävla najs så ni begriper inte.
Jag ber om ursäkt redan nu för alla norska ord jag kommer slänga med.
Sorry, jag har vart invandrare.

3 selftherapy

Återigen sitter jag här. Det är ett under att jag låtit bli datorn på helaste dan.


I morse vaknade jag, gick i vanlig ordning upp och svulla lite frukost. När jag kom hem igen så la jag mig på soffa, med siktet inställt på att sova bort min dag. Sov gjorde jag. Länge och väl , rätt vad det är vaknar jag upp och säger förvirrat till Jol att det är ormar på mig. Jag slänger av mig täcket rusar runt i lägenheten och skriker att dom är slemmiga. Joll förstår inte vad jag menar och tror att jag driver. Jag tror att jag måste haft en jävla otäck mardrömm. Och fortsatt trott att dom var på mig när jag vaknade.
Det var ett av mina sämre uppvaknande nånsin.

Resten av dagen har jag tillbringat med att tänka på min hemkomst. Endast tre dagar kvar, tre korta dagar om jag sover mycket. Vilket jag planerat att göra. Sova drömma och tänka.

Det jag skulle egentligen säga om min hemkomst var att jag vet inte om jag klarar av det. Jag har för mycket att göra, skolan, jobbet och vänner. Mamma kommer vilja umgås till max , jag vet inte om jag orkar. Alla som känner mig vet att jag inte är speciellt familjig av mig. Det senaste halvåret har jag endast pratat med mina föräldrar när jag har simpla frågor , såsom ; Pappa , kan du hjälpa mig, bilen låter konstigt. Svaret jag får är ; Javisst , kommer på en gång.
Pappa fixar bilen på fem min, det är den enda tid vi haft tillsammans.

Det enda jag hör från mamma är ; Ska du äta med oss ikväll ? Är du sjuk är en fråga som kommer då och då när jag ser ut som ett lik pga av att jag inte sover eller äter.

Jag måste ta vara på min familj och mina vänner. Jag vet inte om jag känner ingen mina syskon längre, dom växer upp och blir vuxna dom med. Jag måste lära mig prioritera bättre.

Men familjen får vänta, jag måste klara skolan först. Jag måste ha ett avgångs betyg. Fin klänning på studenten och balen det skiter jag i. Bara jag klarar skolan. Jag måste ha en grund. Jag måste klara mig igenom dethär. Tror det kallas livet.

4 ( sorry att det blev falska förhoppningar igår )

Mamma bli inte rädd när jag kommer hem. Det var bara någon som bestämde sig för att möbelera om i ansiktet på mig.


Det låter dramatiskt jag vet, men det var en olycka. Timmy kasta upp en dörr i ansiktet på mig. Det kom massa blod från näsan och ögat är tillfälligt i ide kan man säga. Får hoppas att det tittar fram här om ett par dagar. :)

4

Förlåt för att jag har vart säms på att uppdatera.


I morse försova jag mig igen. Snoza i en och en halv timme innan jag vaknade. Jobbade på varmköket, gjorde ostesaus och en egenhändigt ihopknåpad gryta. Det var på lamm och ferselige grönsaker. Blidde riktigt smaggrigt till slut
Fattar inte varför jag bloggar egentligen, har ju inget vettigt att skriva om.
Jag vill bara att ni ska veta  att jag lever och kmr hem snart.


Torsdagen när jag kommer hem blire feest :) Med gamle Jillan. Det kommer bli najs om något.

6

Jag kunde inte sova inatt, så jag började packa. Jag packade allt, rev ner mina tavlorransade garderoben.
Det var så härligt, nu har jag bara 6 par trosor och sex par strumpor plus byxor och några linnen upppackade.
Det här kommer gå galant.


.

Någonstan långt inne visste vi nog.
Alla frågar varför ?
varför ?






rip.

7

Funderar på att börja packa..


Är glad att jag flyttar snart, för jag slog sönder dusch munstycket igår :/
Haha Idag är vi lediga opch har inte aktiverat oss för fem öre. Har powernapat sen vi vaknade ungefär. Det är najs :)

8

idag var det mys på sofias med en chailatte
när man bara sitter hemma har man för mycket tid att tänka







RSS 2.0