-

Idag har jag för första gången känt att jag fryser. Att jag har längta. Jorå det har jag.




Im on a mission from the ghetto

Onsdag . Dag tre.


Jobbade fram riktigt fina köttfärslimpor på jobbet idag. Serverade dom med potatis pulversås och lingon. Couscoussallad. Couscous sallad var minst sagt inte uppskattad. Dom tittade på den som om det vore myrägg, förlåt för min tanke på variation. Men allt kan ju inte gå hem hos dom.
Gjorde även vaktmästarna på ypperligt bra humör i morse när jag bjöd på vaniljyouhurt till frukost. ( Jag sa aldrig att den gick ut idag heller, dom åt och var glada. Och nästa vecka skulle dom komma minst tre gånger. Ingen är gladare än jag för sällskap )



Sen åkte jag in till stan och hämtade varor dom glömt & skicka från norrberga. Sen ut till hammar och hämta gänget sen drog vi till marieberg och kikade lite. Jag var ju mest ute efter nya liggarboots tills vi ska åka till mariestad. Men ist kom jag hen med ett par gladiatorskor & en gul kofta. koftan kostade bara 49 kr så jag tänkte att den kan jag ju alltid ha till någe. Skorna köpte jag nog mest för att köpa skor.. haha


men nu blire duschen och sen sängen. Ny dag och nya tag i morgon!


Godnatt



Jag ber så hemskt mycket om ursäkt !

Tisdag är det idag , altså dag två.Allt har gått enligt planerna. Och jag är redan trött. Haha


Efter jobbet åkte jag och hämta per så fixa vi detdär med motala grejen, så nu är det problemet ur världen. Nu är det bara och vänta på papprena om utredning :/ Men men , man får ta det som en man och gjort är gjort liksom !

Sen åke jag till Elin och fika sen hem och vila göttans såå :) Sen en vända till grillen sen hem och nu vilar jag lite mera :) Snart film & sängen :9



Eftersom Ina inte uppskattade min diss verkar det som så ber jag vell om ursäkt då .. :P



Godnatt

Godnatt

Sitter och myser i morgonrocken. Undrar varför jag inte har den på mig oftare den är ju asa sköön :)
Nu blire sängen och i morgon står fisk på rotfruktsbädd & kåldolmar med skysås på schemat. Hoppas på en skadefri resterande vecka :)








Ps nedräkningen har börjat ..


just nu



har precis betalat alla räkningar wöööhoooo

FET DISS TILL INA :P

Hej hej hallå ja.


Dagen började ju kalas bra här hemma jag vaknade i tid för en gångs skull och tog det lite lungt. Sen åkte jag ner till jobbet och höll på att döda ett stackars rådjur ! Men jag han väja i tid WOOHOOO




Jag kom fram till jobbet och började göra lite sallader , sen kom alla vaktmästarna och åt frukost eftersom det bara är jag och norrberga som har öppet ! Sen började maten.
Och här nedanför förjer ett kollage om resten av dagen. Haha !

jag


+
det härligt ljummna vattenbadet skvimpade över rakt på min stackars höger hand. Ajaj skrek jag tyst för mig själv för jag visste ju att ingen skulle höra mig. Börjar leta efter burn som jag så rart och snällt bad min högt älskade kollega att ta hem eftersom jag andvände upp det sista när jag brände mig där sist. men eftersom Ina verka ha något sorts döljt hat emot mig så hade hon ju inte gjort det. Tack så myckeet kära kollega !


Fick tag på fadern som kom med lite brännskade kollijox och gjode dethär fina på mig :)
Jag sparade även två förpackningar som han tog med för framtida bruk. Jag vet att dom kommer gå åt.

=





haha det är ju min vanliga tur som hänger i :) HAHA


- vi vet hur det känns.

Har härlig söndagkvälls ångenst. Spenderat halva dagen i sängen och resten i ryggläge på soffan. Jag är så sjukt trött och fått värk i örat, eller jag har haft det sen i fredags kväll men nu är det illa ! Haha får vell se i morgon bitta om det var värkit hål :(



Helgen var superkul förutom att det regna och var svinkallt och att bilen sluta ladda och greja för mig mitt i natten :0 Men av någon konstig moderlig instink visste jag att man skulle ge sig ut och gasa så han laddade upp igen! Haha

Fredagen var också helt okej , men ska man åka cab ska det vara strålande sol och värme. men skam den som ger sig :) man lär sig nått nytt varje dag :)



Och i morgon börjar den långa nedräkningen sen får vi liksom se hur det blir med allt.
men jag är hellre fallen är ensam på toppen.


-

Hej hopp i strömstad !



Jobbet går bra, bilen går bra och jag är allergisk mot katter.
öpptäckte det nyss när Jennifer var här med sina superasasmå kattbebisar på fyra veckor. Funderade starkt på att ta över en när dom är tillräckligt gamla. Sen tänkte jag efter.. Jag kan nog inte ta hand om en katt, jag tar ju knappt hand om mig själv. jag är ju aldrig hemma och glömmer bort och äta ungefär varranan dag. Skulle säker glömma mata den stackars bebisen.. Och sen hur trevligt är det för en litte katt och bo i en lägenhet högst upp utan balkong och kärlek ? Inte ens jag trivs ju ! Hahaha !



Igår vart det visst att slinga håret igen, lite mer blonda slingor och röda. Elin som andväder mig som försökskanin gjorde en röd jätte frän effekt som hon kallar det vid ena örat. Asabra blev det :) Det är ju bara hår tänker jag, det försvinnerju :P
Sen på kvällen var vi ner till Vadstena och kollade lite på raggarbilarna och satt och tog det lungt mest :) Jätte trevligkväll :9


I helgen ska vi leva för att dricka öl och lukta motorojla :) det kommer nog bli kul :)


-

Idag har jag lärt mig faxa. Och bränt en sås.
hm. Men i  morgon är ny dag och det blir ju säkert jätte asbra.









Jag saknar semestern .

-

http://www.youtube.com/watch?v=kv_ykdPfBM4

-

Vi har alla någon. Någon vi skulle kunna hugga av oss armen för. Dela med oss av våra organ om det behövdes. Nån son är riktig nära och som man litar på. Exra mycket.


Tänk er nu att denhär underbara personen ni precis har "huggit armen" av er för. Tar den avhuggna armen, sparkar ner er , ställer sig på er för att sedan slå er i ansiktet med den avhuggna armen.
Typ så känns det.




För en timme sen ungefär. Sen kom Victor med glass och jordgubbar och det blev aninges bättre just för nu.
Men vissa saker glömmer man inte. och så är det bara.

-

Lyckats krympa dom nya jeansen jag köpte från ellos så nu passar de perfa. Aldeles lagom tills att jag ska ut på trappan och kör en relaxad stil haha .
Jag ska äta kräftsallad för det är fett najs :9
Hoppas på en trevlig med dock tidig kväll med Elin. I morgon är det dags för arbete at the Norrberga. Jihuuu :9
Måndag börjar jag i Olsh.




Life spells awsomeness





-

Höjden av manlighet är att steka bacon i bar överkropp eller att äga en jolle.

-





Bild från trppan igår . Det var två stycken som körde på hor temat så det blev ju inte någon tävling :)
Förövringt en ytterst trevlig kväll.


-

Sitter på Ugglegatan och dricker öl med Elin och har det gött i solen :) Snart bär det av ner till en annan tjen sen vidare till horpartyt på trappan :) ha en trevlig kväll alihopa :)


PUSS&KRAM

keep on running

Jihu idag har jag hämtat ut mitt paket på masens. Öppnade och blev lite kluven och undrade vadfan jag hade köpt. Haha. Två strandklänningar , varav en jag inte riktigt vet hur den fungerar, det var snören  hit och snören dit. Med efter lite hjälp så fick jag på mig den med och den var ju inte så tokig !
Såg även att jag beställt jeans, vem fan köper jeans mitt i sommaren ? Tydligen jag ! Dom passade iaf ganska bra , lite långa och lite glappa i midjan men inget som inte går att lösa :) Och dom kommer säkert till nytta när hösten faller på om några veckor!

Det jag väntat mest på var ju bikiniBHn. Och den passa och var korallfärgad. Korall gör att man ser brun ut , man kan ju nästan tro att jag hade tänkt till lite där !




Ska snart hoppa in i duschen och vara sådär långsam på att göra mig iording som bara jag kan. Sen in till stan och möta Elin , sen tror jag vi skulle ner till hennes salong och fixa oss ihop. Hur awsome är inte det ? En hel salong och " leva rövare " i !
Sen senare skulle vi möta upp lite andra tjejer och dra på horpartyt ( moulin rouge ) på En trappa upp! 
Och det kommer säkert bli askul där :) Haha , jag hoppas på det iaf. 


Det blidde någe hejkon med texten och jag är ju inget snille så jag kan juu inte ändra tillbaka. Lev med det mina vänner och ha en fortsatt trevligt dag 


PUSS&KRAM




Viva La Vida

Blev inget gränna idag pga av att fröken Arvidssons mjältbrand var allt för ihärdig. Vi Laddar till helgen där kanotpaddling camp pål och öl beräknas.



Så ist för att åka till gränna köpa en polkagris och ha picknick så har jag vaknat svettats , druckit 4 liter vatten , gråtit till regnet av lycka , vart och druckit kaffe och Henrik och sett ett tappert försök att utrota getingar av Emil. Blev en helt okej dag ändå :)


Och i morgon är schemat fullt igen , haha eller inte ! Ska köra Petra på körlektioon , hämta öl , dricka öl. På trappan , kom dit vettja :) Blir kalaskul :)




Höjer på hatten och säger grattis grattis till Robin Kleren idag med. Han fyller ju hela arton år. Grattis Robin :)

It's Ok





Sitter och äter dagens första mål , brölle och spagetthi, överdelig mat.
Ungkarlsmat , jo jag vet. men men det är GÖÖÖÖÖTT !
Har ju dött av värmeslag arton ggr idag trots evig trängsen nere i harge - gud ge mig styrka !
hoppas på fint men inte lika varm i morgon när vi ska åka bil :9
Semester i mogon JIHUUU


This is freedom.

God eftermiddag :) Klcokan är 13.14 just nu och jag har hunnit duscha två gånger och vart in till stan och handlat :)


När jag kom hem blev det bestämt att vi skulle åka till gränna i morgon så nu måste jag åka in en gång till och handla matsäck :)
har ju semester nu , ända tills söndag så jag hoppas hinna med så mycket roligt som möjligt , två saker är ju redan planerade. Gränna med marie och madde  & camping med kanotpaddling med Marie Jocke Patrik Linus mfl. Hoppas på en kanon vecka :)



Har eventellt fått igång min kamera med så den ska vara min trogne följeslagare under veckan :)




Ne nu blire och fixa mat sen baaaaada :)



Puss&kram

-

Drömde inatt att jag hade tio tusen i hundralappar i en storplånbok och jag hade påssjuka.
Vaknade upp med nån konstig form av huvudvärk och halsont och 6.50 i mynt i plånboken. Hm.



Robin lyckades få tag i en sista minuten / avbokningstid på besiktningen i motala så jag slipper leta mig till Filipstads bilprovning , ligger förövringt på flotteuvev !

torsdag, varmt som helvete men kraftigt nöjd.

Victor åkte nyss hem efter ett par timmars kaffedrickande och snack om allt och inget. Mycket trevligt :)





en trevlig onsdagsfylla med enbart trevliga människor.















Det finns massor av mig , att älska

Hej hopp , blev ett tiotimmars pass på norrberga  idag. JIPPIE verkligen jätteroligt. HAHA jaja överlevde ju dagen iaf :)



I morgon blire stranden med erika sadra och ALLA barnen :) Ska fixa lite jycjlingsallad till oss snart vi kan käka där nerre :)
Men först i morgon bitti blire upp och tvätta två veckors tvätt kl 7. jaja .. inte lika kul kasnke ..

Och på fredag mina kära vänner lämmnar jag länet och drar femtom mil norrut. Inte till västerås som många tror. Det blir filipstad och besiktiga robins  bil. Hm, hur ska detta gå undrar jag ?


Hittar jag dit , filipstad är ju inte så svårt att hitta men själva bilprovningen liksom ? WTF ??? Och om vi får körförbud på plats , vafan gör vi då ? dör lite skulle jag gissa på iaf ! Haha




Bild från när jag petra och jennie var nere i Harge och bade härom dagen :)



det finns massa av mig att älska :)


she wear high heels and I wear sneakers

Blev inget bässen idag :(
Blev inringd till Åsbro i morse och han skulle bort på eftermiddagen.. Åker på torsdag ist :)


Så det blev att jobba halv 7  till tre sen iväg till marieberg och inhandla ny lur. trillade ju ner i en brunn med den andra vettni :P SKILLS
Sen ringde Victor och hade fel på bilen och ville komma och hälsa på , men DÅ KUNDE INTE JAG. Vi går om varandra hela tiden och gör världen grej av att träffas fast vi bor 7 min ifrån varrandra. Hm , att allt ska vara så himla komplicerat jämt !!
men han kommer i morgon evetuellt :)



Bilder från igår , alla stulna från maries blogg.














http://mariiechristin.blogg.se/

We will walk in fields of gold.

Händelserik helg , hade ovanligt mycket flyt för att vara jag faktiskt! Men skam den som inte rer sig själv ! Vill iaf inte prata mer om det , och om nån frågar så skiter jag i o svara får ju alla tro vad fan dom vill. Helt i vanlig ordning , välkommen till Askersund !



Idag har iaf vart en kanon dag , vart lite med robin och linus  på eftermiddagen. Sen nu på kvällen blev det grillning i Harge med marie , jocke patrik madde och johan mfl. Jättemysigt :)



Och i morgon drar jag till bässeb :9 Thats awsomeness.
Ska även få träffa andreas för första gången på aslänge. Kan inte fatta att vi haft så jävla mycket roligt ihop!
Ni gjorde min gymnasietid , och vi höll varran runt ryggen hela tiden. Det kallas kärlek vänner :9 <3



det firar vi med en student bild tycker jag :)







puss&kram





I jakten på lycka dricker jag modifast. Inte min grej vill ha mat nu.
Hellre "fet" och lycklig en lever på dethär jävla shaket som smakar rabies och havre och har en konsistens som är utan denna värd.
Skippar det , kokar lite makaroner och tycker jag duger som jag är.



Städa som besatt här hemma förut, men i vanlig ordning var det nått som kom emellan. Idag var det skivsamligen jag knölat in i garderoben.
Så nu sitter jag och lyssnarpå winnerbäck. Hmm sen blir det mix - 05. Undra vadfan man lyssna på då ..
Återstår att see ..




Favvolåt just nu är iafVi vet hur det känns - toppen, estet och huber. Kanonlåt.






RSS 2.0