pretty funnt for a sober broken-heart girl.












Min helg i bilder. jag har isolerat mig från allt vad fylla och sällskap heter. vart i fred och vilat. Vilat tills jag inte orkade vila mer. Vaknat och bara stirrat. Druckit kaffe ätit frukt , vilat. Men det känns liksom ändå inget bättre.
Jag slösar bort mina dagar på ingenting alls bara är. ÄR ÄR ÄR ÄR

jobbar äter och sover .


SEGER LYCKA OCH FRAMGÅNG

Underbara lediga måndag övergick snabbt till att bli en jobbdag. Inte mig emot, men hann med allt jag skulle ändå.


Eftersom jag inte kunde hålla mig ifrån kaffe och sällskap igår ( toookit ) så var jag ju öppe halva natten och hängde tvätt och sorterade strumpor , så skapligt trött i morse när man slängde sig iväg och slira in till askersund ! För sate vad kallt och halt det var !
 Haha kände det som fan igår kväll när jag åkte hem och trodde seriöast inte jag hade fast mark under däcken många meter haha.. Körde typ i 70 nerför brattebro , ALDRIG HÄNT FÖRR ! hAHA körde som ett typexempel på en riktig kärring ..  Dags för vinterdäck nu kanske ? Hm ja , gidigen ide :) Får bli morgondagens projekt.


Nu blire kolla ullared och sööva för i morgon ska jag till NB aldeles tidigt !



nygaddad :)




Nygaddad och sådär nöjd faktiskt .. Jag vet inte varför jag valde just detta. Men nu sitter den där iaf och när jag är klar med armen blire nog jävligt shysst. Hoppas jag ..


När jag var klar hos tatuerarn så drog jag fram på motalacity och fikade med carrobarro :) Träffade även Victor, naaajs :)


Cheester

Vart och gapat för käftis idag ... usch och fy säger jag bara, men man måste ju man vill ju inte få tandlossning såhär mitt i livet när man ska bilda familj och grejer. Nej det har man ju verkligen inte tid med. Men nästan allt var bra. Nu ljög jag jag hade ett hål och visdomständerna ska bort. Ja inte min lyckodag som sagt ..



Och sen idag när jag kom hem ja då jävlar r,är det nån som bestämt sig för att dra hit en stor grävmaskin och gräva bort min parkering. Snällt ? Nej inte det minsta , helt knäckt. Må satan ta dom om dom inte lägger tillbaka den snaart ..


Bifogar en liten bild från i lördags från trappan på mig och elin :) I bakgrunden sofia med sin ascoola sidecut .. :)
Haha men ser ju inte superfräsch ut precis, med hade faktiskt tillbringat dagen på akuten med emil kleren som envisades med att göra enhandsvolter och slå sig jättehårt ! Men han klarade sig utan bestående men tur för han :)


Nu ska jag förövrigt äta en kexchoklad till kvällsmat. Dom är ju så fluffiga och fina :)



jag gillar mina organ. så nej tack .

.. jag kan tänka mig att skänka bort mina organ när jag dör. Vill någon ha dom så javisst ta dom. men så länge jag lever stannar dom hos mig. Om inte någon i min familj eller närhet behöver en njure eller lite ryggmärg av mig. Det går jag med på.



Andledningen till att jag inte har bloggat är att jag har helt enket inget att blogga om. Jag är förjävla tråkig jag.
Inledningen här är anledningen till att jag bloggar. Idag när jag var hos min bästa favorit doktor eduardo, som förövrigt är det bästa som någonsin har hänt Askersunds vårdcentral. Han sa till mig idag vid mitt besök att jag skulle tänka över om jag vill ta bort mina halsmandlar. Pga av att dom ofta ( ca 4ggr år) Blir infekterade och svullnar och gör så att jag vill dö typ. VIsst jag hatar att ha halsfluss som jag kallar det - Eduardo kallar det nått annat. Nått på Streblablablabla. Men jag vill ha kvar dom dom är ju en del av mig. Vill dom vara sjuk får jag ju helt enkelt hänga på bara. Man tar ju inte bort armen bara för att den går av , man lagar den ju liksom..
Men å andra siden så förlorar jag ju minst 20 dagar om årat på att ligga hemma och krampandas..


Jag svarade till Eduardo att om jag får det tre gånger till så tar jag bort dom. Då har det ju gått för långt. Haha men seriöst har hört att det ska vara ett helvete efter en sån operation .. Den som lever få se. Ta bort dom gör ju inget i skönhetsväg precis :P




Fixade håret hos elin idag med slänger in ett kort :) ( halvbra frillbild :P)



RSS 2.0