9


Nu jävlar är det ensiffring, det känns i stämningen. Jag känner att poolen väntar.

Har jag fjärilar i magen ? Det känns som det .
Snart är jag hemma, snart kan jag berätta mina nyheter. Åsikterna och kommentarerna kommer vara delade. Men kom alltid ihåg att ni inte kan styra någon annans liv. Och jag vet att jag gör rätt.
Jag tror det kommer blir ett bra fortsatt liv.

3dje för dagen , haha

Hemma från dejten nu. jag var tillgjord och sminkad du var i vanlig ordning kanon fin. vi åt , små prtadade och drack chailatte.
det var kanoners.
kommer nog göras om :)

buhu

det toksnöar ute.

Jag menar värskligen toksnöar. Om jag skulle gå ut , vinkla huvudet upp mot himlen ( önska att jag såg dig? ) och gapade, då skulle jag kvävas. Eller drunkna heter det när man får så mycket vatten i munnen att man slutar andas. Jag skulle drunkna. Drunkna i snö är ingen hit tror jag ..


Håller på att göra iording mig för min förstaste dejt nånsin ! Haha, vad roligt det låter , dejt. Hemma i sverige finns det inga dejter. Där finns det dricka kaffe, se på film, gå på fest. Men idag ska jag på norge dejt. Kommer nog bli kanon.






Skriver mer när jag kommer hem :)
kanske :P

10

Jarå , det kom en dag idag med. Jobbigt har det inte vart, mer påfrestande att leva i ovisshet.

Jag fick en underståte idag. Helt efterbliven , men han var ju bara femton år. Vad hade jag engentligen väntat mig ? En go glad pratsam kille som hade en liten snutt för måga att ta ett eget initatviv kanse ? Men det var tydligen aldeles för mycket att begära av en pojke på femton år.

Min andre hälf här på Geilo. Han som har rätten att slå mig i huvet och slänga mig i snön när jag tycker allt för mycket synd om mig själv har rakat av sig håret. Helt borta är det, han blona lite pojkiga kalufs. Nu ser han mer ut som en nynatzi, vilket är väldigt skrämmande.


Ikväll blire att käka på sofias , det ska bli jävligt najs att inte äta personalmaten wooohooo :)


hade
allt för nu

11

Idag var inte att leka med, jävlar vilken skitdag.
Jag försov mig, hade 58 lunchpack att göra innan kvart på tio. Jag sov nån timme i natt.
Jag är ledsen, trött och har så jävla ont överallt.
Jag vill hem
Sova i min egen säng
Vara med mina vänner, inte nån norsk främling
Jag vill bara hem.


EO.

Sitter här och har lampan tänd , datorn är på. Jag har inte Earth Our. Hoppas världen förlåter mig en vacker dag.

Sitter förövrigt på msn och pratar med min gamle barndomskärlek Andreas. Vi diskuterar småbarn, vi själva som små , Dvärgar , musik. Det finns massor att prata om när man inte ses för ofta.

puss


varför ?

Varför ? Frågan alla ställer sig, varför ända in i helvete gjorde du såhär ?
Jag vill tro , jag hill fortfarande hoppas att du finns med oss. Lever någonstans därute.
Men tron börjar svikta. Teorierna sprider sig spekulationerna ökar. Den ständiga frågan står kvar , varför ?


Alla dåliga nyheter på samma dag , jag vet inte om jag orkar.

12

Jag vill ha mat, typ nyss. Ja det skulle vara jävligt najs, men det är ju dröja. Får sätta i mig en aplesin ist, för det är ju smarrigt och mättande.

12 dagar

östergötlands län

Jag glömde att nämna i mitt förra inlägg att jag och Hasse hade julafton i bageriet idag. Han gav mig en spritsrulle :) Gamle hasse han är för go.

kom nyss tillbaka efter en lång middag med lax och ruccola. Om det inte fanns lax och ruccola här i Norge skulle jag dragit hem för länge sen. Men tur som är finns det det. Då och då kommer det, aldeles ljuvligt smaker det.

Om tretton dagar möter Jillan upp mig på Oslo station för en roadtrip hem till mitt gamle Askersund, där jag ska stanna för evigt. Haha, nu ljög jag. Jag ska ju förmodligen flytta till hösten. Det ska bli jävligt najs. Så jag blir ett tag iaf. Och ja lovar att jag inte ska flytta långt bort. Östergötland bara och det är ju vårat nya län sååå. Ja iaf det blir ju inte långt. Och då ska jag komma hem nästan varje helg :)

nej nu var det slut på alla nyheter. För just nu vill säja, det kanske ploppar upp någe mer senare. Man vet ju aldrig me mig.


13

jag har ingen lust att skriva blogg just nu. Jag har genlugen inget att fötelle er om.
En sak kan jag säga, jag har blivit snöblind. Helt ljust är det över allt. Det kom 15 cm nysnö i natt, jg kände att jag ville gråta mer senrare, ska kila till tj om en stund. Och när jag kommer tillbaka därifrån kasnke jag har någe att berätta. Man kan aldrig vara säker :)



HADE


14

en dag närmare mamma scans och lola.

Fri idag med, slött. Vet inte varför jag är vaken nu. Kan bero på att jag missade utgången igår och somnade vid halv 11 ? Kanske det kanske. Annar är det vara min hjärna som tycker att jag ska aktivera mig lite idag, men jag säger bestämt ifrån.

Ska jag berätta nått komiskt eller ? Igår var blondinbella på tv. I NORGE. Haha, jag har aldrig sett en så komisk människa. Att höra människans röst vetni, helt sjukt. Hon lät helt urblåst och blev aldeles ställd av reporterns frågor.
Och jag som gillar när det går dåligt för folk som har mycket framgång, jag var ju helt lycklig. Jag satt i min sönderfestade soffa och skrattade nästan så att tårarna rann. Nästan.


allt för nu

-FRID

15

Onsdag , min fria dag . Idag ska jag inte aktivera mig för fem öre. Jag ska gå på toa vid behov.  Äta vid fem. Annars inget. Ingen promenad, ingen shopping ingen stress. Bara vara, spela bobban för hela solly. Tjata med Jol som nästan övergett mig för Lisbeth Salander. Känns ju sådär. Men jag får vell snart tillbaka henne.


I morse när jag vakande vid tio, tänkte jag ; nej jag ska sova ända tills lunchen. Och det gjorde jag, exakt till 11.54. Så det blev stress som fan att pallra sig upp till hotellet för att få nån mat. HUA !

Men hööreni håll ut , för snart, jävligt snart är jag hemma. Jag ska styra upp era liv som ni tydligen satt på hold. Jag ska lösa era fisiga problem. Men låt mig komma hem i frid först.
Att bero på att komma hem, jag blir hämtad i Oslo, hur jävla najs är inte det ? Jo det ska jag tala om för er. Jag har ca 90 kg väskaor att släpa på det det är lir som fan ! wohooooow !


Nej ni, nu ska jag rocka lite reo soeedwagon och stirra på Jol.

Allt för nu
- FRID


här skulle det vara en rad av punkter

hemlängtan hemlängtan hemlängtan hemlängtan


Lysssnar på Marie Fredriksson och tänker på alla tryckade man dansade på hammas skola. Hur långt det var till man ens kom på tanken att vara vuxen och ansvarfull. Och nu är jag här , vuxen. Och allt mitt ansvar lämnade jag i Sverige, så det måste jag ta itu med när jag kommer hem. Hemlängtan är kluven.

babbel

Jag har precis duschat slut på allt varmvatten i hela solly, 48 minuter. Sorry grannar. Nu ska jag knata upp och få i mig lite mat. Får se vad bardölas mästerkockar har att erbjuda idag :) Antagligen något kokt. Vi är ju trots allt i norge. Landet som älskar kokt mat med mycket fett och så är dom dåliga på skyltar. Men jag är ju svorsk nu så jag ska inte skälla på mitt andreland.


allt för nu
frid

16 just another lemontree

Idag är dödens dag. Döden jagar mig. Jag dör.
Jag ljuger, jag är inte döende. Däremot har jag halsbränna och det måste ju ungefär vara samma sak, Eller ?
Har vart ällmänt lungt på jobbet idag, jag la mina fat. Tittade på när martin skar sin senapssås 3 ggr. Oj vad mycket det var att göra. NOT !


Hörreni, i morgon är det våffeldagen hemma in da sverige. Det är ju synd att man missar den. Fast jag äter ju iaf en 5 våffler i veckan iaf. Så det gör ju inte så fasligt mycket om man tänker på att äta våfflor. Det är värre om jag skulle tänka på figuren , då ni jävlar skulle jag svälta ihjäl här uppe. Efter som all mat dryper i fett och kakerna frestar. Och våfflorna. Och chokladen. Ja det finns många saker man kan småäta i ett kök.

Till någo helt annat, hemma i sverige. Micka och Marian har förlovat sig . Det är ju lite kuligt så grattis till dom. :) Jag och V.J hade en diskution om det igår och kom fram till att ni hade gjort ett bra beslut. För ni är ju ni, och bara ni. Och en katt på det hela.:) Det är ett bra recept.

jag skulle vara intresserad av att veta vilka som läser min blogg. Så jag vet  vilka jag talar till. Så
om ni vill så kan ni fälla en comment . Eller jag som allsäktik kan ju säga att det är en order.
haha

allt för nu
over and out

17

det skulle stå 17 som överskrift i förra inlägget. För det är BARA 17 dagr kvaaaaaaaaaaar. Jag bytte min andrevakt mot en förstevakt och qualitytime idag :) <3 Det var jävligt koselig :)

18 drittsekk

Dritt ! Så kan man beskriva dagen. Allting har gått i sånkallad slowmotion, som det alltid gör när man jobbar med Martin efter som han inte är närvarande för fem öre ! Att han knuste mina chokladcigarrer gör honom inte mer omtyckt ! Jag hade jobbat med dom i två dagar. Och det är inte så jävla lätt som det ser ut ska ni ha klart för er. Jag har öven fått världens flammor i ansiket som kliar som fan. Somsagt dritt. 

Jag hör att estländarna är i grannlägenheten och städar ur efter mechel. Jag kan ju bara hoppas att dom skurar i hallen med. För det ser rent förjävligt ut där, oljefläckar och helvete ! HUA ! Jag hatar estlänska, det är nog det fulaste språk någonsin. Och dom kan ju aldrig förmå att vara tysta heller. Tjatar nästan utan att andas. Måste plugga in min take it on the run skiva, jag orkar inte höra mer ! Nu funderar jag på att sjunga med och låssas att dom inte står utanför och lyssnar. Jag ska gorma allt jag orkar. Gorma måste vara väldens bästa sätt att få folk ur vägen !


Igår var det ju söndag, det betyder ju utgång. Eller ja, för vissa. Jag hade ju förste vakt. Men jag var en sväng till Op och satt där och tjatade en stund. Sen knatade vi upp till da playboymanison, Där var det livat, och nystädat :) Pojkarna har vart så duktiga så ! Blev inte långvarig, pga av olika andledningar. Gick hem kunde inte sova , kollade lite house, somnade vid tre. Upp sex för att gå på jobb. Livat värre.


älskarochsaknar

 

TILL INA

ett inlägg tillängnat ina.


Jag är i Norge, i en by som heter Geilo. Jobbar på ett hotell som kallskänka. Hotellet heter Bardöla och är snordyrt ! Haha, jag kommer hem om 18 dagar :) HADE

18

Söndag idag då , har en andre vakt som inte kommer bli att leka med. Mer lek i kasnke. Jobbar med morten och kenneth så jag chansar på att det kommer bli en lekstuga utan dess like ! Huahua !

Annars idag ska jag inte göra nått, var ner en sväng och handlade tankdkräm och en påse bilar som jag nu satt i mig. Jag har en liten bebismage nu. Haha. Det får man alltid när man äter för mycket på en gång! Och man lär sig ju aldrig!

Min lördagskväll var lung och sansad. Det vill säga att jag ¨låg hemma i min lägenhet och kollade på houseboxen Tj så snällt lånade ut till mig. Jag drack en kopp te och vilade. När jolinne kom hem hittade hon mig på rygg med fötterna i taket helt knäpptyst med en John Mayer låt spelandes i bakgrunden. Hon frågade om jag hade hemlängtan och sen konstaterade hon att jag smällt i mig hela chokladen och fått i mitt paket. Vi såg ett Houseavsnitts tillsammans sen somnade jag gott. I morse när jag vaknade, vaknade jag av att jag hade örontryck utan dess like. Vilken jävla smärta att vakna av kan jag säga! För er som inte vet det så ibland när jag vaknar kan jag inte resa upp huvudet för jag har en tryckvärk i örat som gör så att, jag vet inte hur jag ska förklara det, ont som fan gör det iaf ! Så jag blev liggandes till 11 sen pallra jag mig iväg på fulle. Jag åt som om det inte fanns någon morgondag.


Nu ska jag lägga mig och kasnke titta lite på tv eller upp i taket. Annars ska jag leta efter skruvar, det är ju min favorit hobby !

allt för nu
over and out

bebis :)




fick lite bilder på bebis :) Underbart vacker.


fortfarande 19, och inte mycket klokare

wohoooooooooooooow, fick ett paket idag :) Utsidan var lika vacker som insidan med alla klistermärken osv :) Haha, fick en skiva som får mig att tänka på gamle Askersund och gamle volvo. Så ikväll kommer jag sitta i min säng och låssas att jag sitter bakomratten med eller fyllo brevis mig. Som tjatar utav bara helvete, en i örat som jag får lov att skälla på. Och lyssna på skivan som var med i paketet :) Take it on the run kommer två ggr, så det är förmodligen världen bästa skiva också. Jag vet att ni är avundsjuka, ni kan få lyssna med om nitton dagar :)

Stämningen på bardöla är en aningen trängd märkes idag. Ett nej är ett nej och allt går inte alltid som du vill. Det finns någon annan du kan vara närmaste med,jag kan vara din vän men inte nått mer, för jag har min kärlek i sverige. Och där kommer den alltid finnas.


allt för nu
over n out

19 definitivt

Ja ni idag vetti fan vad som har hänt.. La lite fat, gjorde lite supplement, chillade mest. Drack kaffe, var lite busg med tj. Hetl enkelt chill. Tills jag får den dumma iden att överbevisa janolav med att jag är bättre än han på choklade ! Så jag knatade in i konditoriet knackade den lite sexfixerade och sarkastiske Timmy på axeln och bad om hjälp. Och han hjälpte mig. Det trodde jag aldrig han skulle göra, han sa ju först att jag var en dum svenska. Men sen hjälpte han mig. Och de gick sådär asså ... Timmy hade stått tre veckort i sträck med att öva på det.. Jag stod i typ 3 timmar och tvår tröttnade. Men nu vet jag iaf hur man sak göra ! Så det blir till att fortsätta i morgon :) Och om det går dåligt i morron får jag stå på måndag med ! Haha !

Idag pratde stian med mg för tredjegången på 7 veckor. Helt chockerade att människan inte pratar med med sin lärjeungar. Iaf, han kom in i konditiriet och frågade när jag ville åka hem. 9 eller 14 ? Jag svarade 9, så nu är det devinitivt BARA 19 dagar kvar tills jag ser mitt gamle Askersund igen ! Wohooooooow :)


Allt för nu

hade


20 (25)

en dag med gläde och sorg

Sarah lämnade mig idag för ett bättre liv på andra sidan gränsen
vi ses i ditt pennybrige

Hello, idag var jag uppe med tuppen för att kunna ta ett värdigt farväl av Sarah och äta frullen. Den var som vanligt utsökt. Macka med ost och parika, en kopp smalöst kavie :) Men jag fick iaf äta en sista måltid med Sarah, det var naaaaajs!


Igår kväll vart vi bjudna på picknick in da playboy manison. Så vi packa ihop lite smått och gott och knatade upp dit. Käkade lite mackor och fruksallad och drack en två många koppar te. Spelade lite kort och sådär ! Det var härligt att se en annan sida av dom. Annars har man ju bara sett fest och ett stökigt hus. Men igår hade dom städat, jag blev helt lycklig ! HAHA ! Lycklig för att dom inte bor i ett råttbo längre !


Till något helt annat mina vänner. Jag har fått hem resedatum wohooooooooooow ! 9 eller 14 april är mina daum. SUGPÅ DEN NI! Aldeles snart är jag hemma och kan styra upp det Askersund som så sakta men säkert fallit ihop ! Det kommer bli såjävla najs och se mitt gamla Askersund igen ! Helt lycklig är jag. NU kan inte en Janolavs fula flin förstöra mitt liv !

3595 g & 51 cm :)

Wohoooooooooooow , i morse klockan o6.4o kom äntligen bebis :) Som vi har väntat ! Men i morse äntligen. 3595 gram och 51 cm lång var hon. Namnet är inte bestämt, men jag tror det lutar åt Melinda. Jag är så glad för din skull ! :)
Jag önskar dig all lycka i världen ! <3

livets ord

Jaha, inomsnar framtid, typ tre dagar, kommer det vykort hem till sverige från mig :) Haha bara så att ni vet sådär :)

Idag tog vi en tur in till byn jag Jol och sarah. Köpte sånt chaite som smakade juligt, det var supermys. Sen köpte vi marshmallow som vi skulle grilla... Men grilla blev det ju inget av med för grillen var trettio år och uttorkad. Trotts OP tappra försök med både vodka och hårspray! Och jag som hade på mig både isbjörnsmössan och renstrumporna! Vilken osis, blev till att smyga över till TJ och mysa med film och sånt ist :)


Livets lista som jg och Jol diskuterade idag, som alla bara gör eller vet utan att veta var för man vet det. Eller gör det.

Läsa robinsson Cruse
veta vem som sa ; Luke, Im youre father.
Veta vad GT och NT står för
du ska veta vem pippi är
sett porrfilm
veta att krutet är från sverige
veta vem palme var
man ska ha sett rederiet
veta vad www står för
man ska kunne göra skillnad på CSI och FBI
men ska veta att man föds på förlossningen INTE BB
man ska veta vad facebook är
man ska kunna de sju kontinernterna
man ska ha studerat shakespeare
vilket år och datum Twin Towers rasade
veta vilket det största däggdjuret är
veta att jehovas ska undvikas så gott det går
orgentering kommer från sverige



kommer på fler sen kasnke haha

HADE

Måste hem och styra upp

Askersund, nu är jag besviken ! Henka ligger hemma och tittar på melodifestivalen, Billy har lämnat ungkarslivet och skaffat flick vän. Jonas är chafför och ligger hemma på lördagskvällar. NU är det dax att jag kommer hem och styr upp dethär hörreni. Ni får lov litte och skärpa er, jag vet inte om jag gillar era nya liv. Haha !
Vart tog det gamle askersund som jag lämnade vägen ? Supa , ligga och rocka gamle take it on the run vägen ?
HAHA

VAD HAR HÄNT ?

oo.58 vad vet jag ?

Om jag hade åkt till Irland istället för Gamle Norge så hade jag suttit grönklädd och firat st patricks day. Sug på den ni ! Men den chansen missade jag ju. Ist sitter jag i mitt torp på baröla och tycker livet är helt okej. Funkar för nu !


Kvällen blev händelserik. Behövde aldrig välja mellan filmysen. Hann med både mårten efter maten och senare. Eller aldeles nyss faktiskt, playboymanison. Och mitt emellan där startade jag och Jol snöbollskrig med grabsen. Helt okej att inse att jag förlorade. För jävlar så pisk vi fick. Jol fick mest spö, endast för att hon inte har någon taktik som jag har ! Haha men trots att jag kämpade hårt fick jag inse mig besegrad när jag låg med ansiktekt i snön med Tj på ryggen och bad om nåd. Vilken syn det måste ha vart hörreni ! 


Men nu blire att försöka sova och bara hoppas på att Jol är hemma när jag vaknar i morgonförmiddag :) HAHA
annars blire jag som står och ropar ; Jol , jeg gidder ikche mer ! haha

18.o1

Jag har knäppt upp knappen på byxorna och satt mig i soffan för att vila på maten. Jävlar vad jag åt på middagen idag. Först sallad och lax. Sen var det brownie, kolapaj och jordbears cheescake. Alla i relativt små bitar, men jävlar så mastigt det var ! Hahaha ! 

Idag var en vanlig dag på jobb, lungt och stress fritt iaf efter o7.3o. :)
Sara var här efter jobbet och pratade lite strunt, vi satt och pratade om hur det kommer bli och komma hem. Efter som dom åker på fredag, kul för dom :) Haha ! Senare ikväll är man bortbjuden gånger två ! Förs till Morten på film mys och sen till da playboymanison på mys. Svårt val hörre ni! Och i morgon har vi planerat in en liten avskedsfest för sarah. Vi ska först grilla på bakgården sen blir det utgång :) Hoppas vi får med oss våra norska vänner på våran lilla fest :) Ju fler dessto roligare :)

Jag kunde inte skriva ett femte inlägg igår, för jag vill ju absolut inte vara bb ! HAHA Iaf det jag skulle skriva i mitt femte inlägg igår var att jag hade besök av sarah och tj. Sen sprang Vickan fram och tillbaka som nån stucken gris. Det var kosligt med sånt fint besök :) 

allt för just nu 

simpel as that

http://www.bloggtoppen.se/index.php?do=activate&u=46758&key=0qwygv

konstiga andvändaravtal vissa sidor har. Var tvungen att lägga upp denna länk på min blogg för att bli medlem.

Medlemsvärvande någon ??


SEXSNAAAACK

GAH , nu blir jag tokig ! Haha , jag vill inget hellre än att åka hem och ha en riktigt tjejsnack. Om sex, med er där hemma. Kommer ni ihåg hur jävla roliga snack vi kunde ha ibland ? jag saknar det så mycket. Haha. Jag saknar seeex snack ! Haha ska hugga jolinne när hon kommer hem efter jobb och tracka henne med mitt sexsnack ! haha Men hon är ju också bara människa. Hon är säkert en av alla oss som gillar att prata sex. Fast tjejsnack är mer än sexsnack, bara så ni killar vet ! Haha 
Jag kom på tanken om sexsnack för att jag kollar på the Tyra Banks show. Helt okej show , idag handlar det om new yorks kvinnors sexvanor , vem vill höra om det mitt i torkan av tjejsnack man har här uppe ?
 

infallsinlägget är slut men nu vet ni hur det ligger till mina kära vänner, ovänner och älskade.

städaaaaat

Nu har vi städat badrummet. På det roliga sättet. Med duschslangen och rengöringsmedel så nu är det skinande rent. Vi skulle rentutav kunna göra en ajaxreklam därinne. Det vore ju nått. Nu återstår bara dammsugningen, det kommer nog hände sådär nångång efter middagen :) för  det är äckligt att ens snegla ner en snabbis på golvet. Jag skyller på att det sprungit folk i lägenheten som dårar senaste veckan ! haha


allt för nu

FRID

GEILO 12.53

Jag skulle behöva städa. Men ens för att komma igång med städningen måste jag å över till Sarah och låna dammsugaren osv. Det är aldeles för jobbigt i mitt tillstånd. Men det blir vell såsmåning om, om en timme eller två. Jag måste iaf göra det idag. Letade efter min scarf förut och tilttade in under soffan. Men alla popcorn och chips rester som ligger där skulle  man kunna mata ett helt regemente, det låg även en smirnoffflaska och en inte helt tom colaflaska. Ta tag i ditt liv emmelie, gör något åt skiter du sitter i...


Just nu hoppas jag på att maria ligger på BB och ploppar ut en liten tjej, eller kille. För nu ahr jag inte hört av henne på ett dygn. Hon är ju fyra dagar över nu så det är bara att hoppas att det är det hon sysslar med just nu !

Mer än att städa och vänta på bebis har jag inte planerat in på min dag. Blir vell att vila,livet gör mig sliten ibland. Jag har sovit i nästan ett dyngn nu från och till i natt sov jag 11 timmar och hela gårdagen gick till sömn. Men jag är fortfarande trött. Sliten, seg. Och hungrig, jag är jämt hungrig nuför tiden. Jga undrar vad det beeror sig på ?

allt för nu

- FRID

15.12

Äntligen, idag är det lite vår här på Geilo. Det är plusgrader, solen skiner igenom molnen och jag kan höra fågel kvitter. Aldeles förnöjd är jag. Men återigen är jag sjuk. Det släpper aldrig, haft såhär sen oktober nu, jag börjar bli ganska less ! Jag vet inte om det beror på vad som hände i natt som gjorde att jag fick ungefär noll sömn. Det var ett jävla spring här i lägenheten och att Jol var borta när jag vaknade gjorde mig jävligt orolig! Men hon återfanns ganska snabbt. Inte min sömn. Hemma är det helt okej att vara öppe hela natten. För hemma finns det ingenting som heter förstevakt på bardöla. Jag var upp på jobb vid sex, la alla fat och sen gick jag hem. La mig på soffan och somnade, sov till nu ungefär. Trodde jag skulle må bättre, men icke. Hoppas det blir bättre snart, för jag orkar inte mer !


Idag tror jag att de flesta svenska bloggar kommer till och handla om melodifestivalen. Hur fel låten som vann var. Vem skulle vinna istället. Själv är man ju helt lost i allt vad sverige och melodifestivalen heter. Jag tycker det är ganska mysigt med melodifestivalen, inte själva melodifestivelen utam mer att sitta ett gäng och titta, svulla och mysa. Jag har ett jätte bra melodifestivalenminne. Vi var fjorton år, jag, Sara och Marie. Vi sitter ihop tryckta i Maries husvagn med chips, cola & såna werthes. Sara ville inte ha sin godis och ist för att slänga den så la hon den på maries ryggstöd. Klart fastnar den i maries lååånga hår och det blir ett jävla tjejskrika av. Vi fick även besök av en mycket nervös pojke vid namn Joakim. Det var Maries och Jockes första "dejt" självklart var dom för nervösa för att vara själva. Så det var ju tur att jag och Sara var med ! haha ! Älskade det året, fjorton och relativt problem fri. Sen september 2008 är Jocke och Marie förlovade. Tänk om jag och sara aldrig vart där och fixat ihop dom. Vad hade hänt då ? Vem vet ?
Vilka härliga minnen man har.


geilo 15.04

jag måste säga att jag tycker min blogg är kanonersnygg. Jag är så stolt. Önskade att det var jag som gjort det bara! haha men nej så haj på datorkoder och shit ät inte jag. Tur att jag har en vän med skillsen (alternativt mycke fritid?). Annars så tyckte hon synd om mig som hade en spn ful blogg bara ! Haha , bara hon vet svaret. Mariiechristine.blogg.se hittar ni henne :)


Ikväll är det kalas i Playboy mansion (igen?). Så det blir en kort sväng upp dit. Sarah och Jol ska nog festa emn icke jag.. För gissa vem som ar förste vakt o6.oo i morgon bitti, om inte jag ? Sätter en peng på att den där janolav kommer vara i närheten och reta mig till vansinne ! jaja, de får vi ta itur med i morgon ! 
 

Idag ( än så länge) har jag bara en sa jag hatar, och det är mina vännner håll i er. Nya facebook. Helt oföståligt, hade ju nyss fattat det gamla. Nu är jag helt nollad, IGEN.

har inget mer att fötelle er om nu, men vi hörs antagligen senare :)


hade

hatar och fryser

Viktor, grattis du har smittat mig med din livsyn. Och jag måste erkänna att jag gillar det, iaf lite. Idag har jag fortsatt hatat och vara pessimist. Jag längtar till det kommer lite glädje igen för nu är hela geilo pissigt som fan.

Det är kallt, jag hatar, grannens katt är troligen död, eller jag som den pessimist tror det iaf. Jag tror att tåget är mördaren. Tåget går nämligen 20 meter bakom vårat hus. Sorry Jenny, men det är så jag tror att läget är !
Min hand är riktigt nasty brännskadad. Kenneth strödde bildligttalat salt i mina sår. Jag har tappat allt vad norska heter, helt plötsligt förstår jag bara inte. Undra om det beror på att jag hatar för mycket för att lyssna ? Det tål att tänkas på.

Så här sitter jag i mitt torp, Geilo, Norge och hatar och fryser för att citera Viktor. Jag har även inte blitt frisk sen dusterna med steptokokterna jag hade i julas. Ja livet suger helt enkelt. Och jag hatar blondinbella, jag tål henne inte. Men ändå följer jag hennes blogg. Jag är helt beroenda av denna skir läsning. För vem är egetligen intreserad av att hon ska shoppa en ny garderob idag och sen gå och ta ett spinningpass i sin nya tränings outfit. Vem brys sig, alla dom som läser kan man tro. Jag läser, men jag är inte så säker på att jag egentligen bryr mig. Om någon nån gång skulle hitta en blogg där någon olycklig människa skriver att denne ramlar och slår sig eller dyligt, tipsa mig. Jag älskar att vältra mig i andras olycka. För vem fan gillar sin egen olycka ? Man kanske skrattar åt det, emn längs där inne så är det fan inte roligt. Man kanske skrattar åt själva händelsen. Men sen är det fan inte mer kul. Och det är sanningens ord ska jag berätta.


och nu får jag höra, på svensk tv här i norge, att SEB som förövring har problem. Det är det ända jag kan tyda utav nyhetrna. För ekonominyheter är verkligen nått jag inte begriper. Likaså sport nyheter. Jag fattar inte.


Ikväll hoppas jag iaf att sarah kommer över på lite kaffe. Det skulle göra mig väldigt glad :)


nej jag är inte helt okej.

Just nu är jag inte alls sugen på norge eller helvetes Geilo. Allt känns helt meningslöst och jag hatar mig själv för att jag är en sån jävla pessimist! Jag hatar pessimister, så jag hatar mig själv just nu. Jag har väldigt mycket om man sätter sig och tänker djupare på den saken. Jag hatar stora betydande saker så som krig svält och andra världsproblem. Sen hatar jag männsikor, människor som lever som parasiter hatar jag mest. Såna som inte lever sitt eget liv, utan är som svampar om andras liv. Dom hatar jag allra mest. Och det roliga är att alla runt omkring mig verkar vara såna idag. Inte alla precis just här och nu. Men i allmänhet. Jag är jävligt hatisk , och jag har inga som hels avsikter att dölja det heller, så att ni vet.

Jag kan säga en till sak som jag hatar med mig själv, som ni hemma påpekar hela tiden, som jag själv förnekar. Jag säger aldrig nej, jag flyger och far överallt för att försöka tillfredställa er. Era behov, vet ni varför ? Jag vet iaf inte varför, jag är vell nån slags självdestruktiv människa. Men jag gillar att göra er tillags, inte för att jag tror att ni inte gillar mig om jag någongång säger nej.. Jag vill bara att ni ska ha det så bra som möjligt. Jag vill att ni ska vara glada, är ni glada så är jag glad. Så är det, det måste vara så enkelt. Att jag kan lösa / hjälpa era problem gör mig glad. Och att jag inte väntar mig nått i utbyte, det är vell bara ren jävla dumhet antar jag. Jag är så dum så att jag är snäll, alla räknar med med. Att jag alltid finns där och ställer upp. Och vet ni, det kommer nog förbli så. Jag gillar det, jag gillar att vara mig själv, även fast jag hatar mig själv för att jag gör vissa saker. Men vilken tjej i min ålder hatar inte sig själv för vissa saker.

nu är det slut på mitt hatiska inlägg och jag ska återgå till mitt helvetiska Geiloliv.
Hade

- FRID

RECOVERY 13.26

idag kommer dagen ängnas åt recovery. Gårdagen var helt klart lyckad, gh med torgiel, sen drog jag och jolinne hem till vårat palats och började så smått festa, en efter en vällde dom in imlägenheten , sarah först med ett tungt hjärta att tömma, sen kom vickan och på efterslänten Olle petter & Tj. vi drog vidare till Hampus och hade en andra förfest, vidare till Backan och till sist nådde vi vårat mål ; OFFPIST ! kvällen i ära var det kareokekväll och det är ju alltid lika roligt att se folk göra bort sig. Tjejer som verkligen tror dom kan sjunga är roligast ! haha

som sagt dagen kommer att ängnas åt recovery sen till kvällen, efter middagen, blire pulkaåkning i en av skidbackarna. det kommer bli kalasers !

marie arvidsson din lilla loppa, sluta sov i badkaret. det är ju livsfarligt !! haha
sen undrade jag om du kan hjälpa mig och fixa till disignen på min blogg för den ser ju rent förjävlig ut !
det vore väldigt hjälpsamt av dig eftersom jag är helt nollad på disign ! HÖR AV DIG ILLL MIG :)


HADE

- FRID

16.09

en scen ur kärlek på menyn utspelade sig idag på bardöla. ni vet den när hon tänder eld på sin släng med en brännare. jag tände eld på min släng fast på spisen ! haha klarade nästan alla fingrar, ödela ett och vart lite svedd på dom andra. I fortsättningen kommer jag iaf vara uppmärksam när jag ska hållar medspisen !

annars har jag haft mycke att göra idag , hör och häpna !  jag har lagat klart min remulad som jag hållt¨på med i tre dagar ! den vart jätte bra tyckte stian ( min chef ) så det var ju ett plus ikanten efter som att det var ett heltnytt recept :)
sen har jag lagt lite fat med ost och frukt. ryddat dom förbannade varorna. det är fan det värsta jag vet ! haha ! Jag ahr hackat en gildekasse med jordgubbar.. det tog sin lilla tid. Det var säkert en femton liter joerdbaer som det heter.

nu ska jag sätta mig och skriva ett mejl till jillan eftersom hon inte kan läsa min handstil så får jag mejla ist ! haha plus att jag ska rocka gamle take it on the run :)


hade

- FRID

måndag 19.12

idag vid maten fick jag dom bästa nyhetrna nånsintror jag av sarah. JAG HAR FÅTT SVENSKA FYRAN, här i norge här på bardöla, geilo. erkänn tufft ?
det första jag gjorde efter maten , pasta m skinksås, var att kuta ner till min stuga slå på tvn och kolla på keno. helt okej för att vara en smak av sverige ! så nu firar jag med att göra kaffe i min kaffepressmaskin :)

allt för nu


hade

- FRID

GEILO 15.o9

här skulle jag kunna skriva en kilometer text men vem i helvet läser det, jag är ju inte blondinbella !
Så jag tar det lite lungt och berättar ni små drag.

i lördags hade vi ju ett fyllo på besök, när jolinn kom hem ¨så var han inne på våran toa, helt sjukt full han var ! Efter att vi fått ut han ut lägenheten så gick vi ut på offpist, det var jätte fullt och alla sa att det var askul men jag vte inte om jag tycker det var så jävla märkvärdigt ! annars har det inte hänt allt för mycke .. jag håller på att ladda inför onsdag då ska jag spöa skiter ur torjeil på GH. jag kommer ju äga !

ne det var nog allt, en väldingt ointressant blogg
hade

- FRID

geilo 10.55

sitter här har precis facebookat (kan man säga så ?) gamla vänner från låg och mellanstadiet. fick den ide efter jolines och min lilla minnesstund i natt. jag kan inte minnas att vi hade en bodil i våran klass, en bodil är en utstött människa som ger bort sina bokmärken för att bli populär, en bodil är populär i en ca en vecka. sen är den dyrbara bokmärkssamlingen slut. en vecka tvåhundra bokmärken fattigare.
dessvärre hittade jag inga gamla låg och mellanstadie folk. jag minns knappt namnen på någon. jag ahr ju vuxit, ni med förhoppnings vis. tur att vi inte hade någon bodil i våran klass.

i allafall, sitter här har precis tryck i mig lite frulle; en halv påse djungelvrål. hemma brydde jag mig inte spec mycke om djungelvrål. inte lakrits överhuvudtaget. men bara för att jag är här i norge där det inte finns någon normal lakrits så vill jag ha det. djungelvrål och lakritsnappar. för man vill ju alltid ha det man inte kan få, så har det ju allti vart. det gäller allt, mat människor, fitid,jobb, liv.


gah psykbryt. när man leter efter  


jag hoppas jag får brev får en viss fröken lehman idag. nu har jag väntat tillräckligt tycker jag.


hade

-FRID

geilo fredag (lördag) oo.38

tjohejsan kära svenskar !


idag har jag arbetat mitt arsle smalt känns det som. jag har slitit som ett djur ! kräftor hir musslor dit ! SKALDJURSBUFFE ! ;). på förmiddagen hade jag planerat in massor med vuxengöra såsom diskning städning och tvättvikade.. jag diskade inte mer. var så himla slö! hujeda mig. sen vid två var det bara att resa sigg ur soffläget och dra på sig arbetskläderna. idag som alla andra dagar var vi kraftigt överbemmanade. ändå känns det som man gör allt arbete helt själv ! hujedamej !

men nu när jag kom hem från jobbet har jag vart lite effektiv iaf. jag har letat jobb. jag har ju säkert jobb nu under sommaren och exr jobb till hösten men vafan. jag tar studenten nu om bara nårga dagar så jag måste ju ha ett jobb. om jag inte får mer timmar till hösten har jag skaffat mig en plan iaf. östenssons i motala, vad tror ni om den mina kära vänner ? tänkte söka när jag kommer hem. som kallskänka. det är ändå det jag gör bäst, smörgåstårtor exotiska brickor upplägg, pratar med kunder osv osv. jag är ju inte precis tillbakadragen av mig! så tänkte jag söka på maxis färskvaruavdelning också. sen har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska söka här på bardöla.. just nu är jag tveksam. jag trivs ju med folket och så men det känns som att det är samma sak dag ut och dag in.. så det sista aldernativet har jag inte riktigt tänkt över.

ni får gärna ge mig råd :)

som alla andra fredagr här på geilo så sitter jag hemma med tanken på jobb i morgon. jag saknar faktiskt er fyllon där hemma. hoppas ni saknar världens bästa flickchafför också, även fast jag inte sladdar så bra på flit :P :)

hade

- FRID


fettoångest

jag hade packat väskan, går upp till gymmet för att mötas av 18 tränande män och 67 barn med badbollar i poolen. jag som var så peppad. jag var antagligen pappad för att jag såg resultatet av biggest looser på oprah. när jag ser sånt ser jag mig som ett fetto. jag vet att jag inte är ett fetto. kanske fet men inte sjukligt ! jag kände bara att det hade vart otroligt skönt och röra lite på fläskt men inte då ! ska gå tillbaka om en timma och se om det har tunnats ur lite ! för jag känner mig forfarande fet.


idag kom mitt paket. ÄNTLIGEN ! djungelvrål, ipren förkläden usb och kamerakablar så nu har jag uppdaterat lite på bilddagboken med riktiga nytagna geilo bilder :)
önskar att mamma hade skickat med mina tränings skor med.. men men .. får bli en annan gång kasnke ..


idag har jag inte uträttat något överhuvudtaget .. känns lite frustrerande men men .. i morgon är det back to work igen. det känns skönt. jag jobbar kväll nu i 5 dagar så jag har mycket tid att träna på förmiddagarna vilket är skönt för när man har förstavakt är man för trött för att träna. benen håller inte helt enkelt...


allt för idag

hade
- FRID


anna bergendal

minns ni anna bergendal . allas våran anna som stormade våra mellanmjölkshem med sin märkligt bra röst. antingen älska eller hata henne. jag älskar henne.
jag undrade bara ifall ni minns henne ?
jag sitter och youtubar henne nu , jag ahr inget liv, men jag njuter iaf av det lilla jag har.


allt för nu

- FRID

GEILO 12.06

ÄTLIGEN MYSKVÄLL MED URBAN <3
myskväll med urban är ett relativt nytt moment i min vardag. de är min roomie jol som harinfört. det går ut på att svulla såmycket det bara går , kolla på jordan må illa och somna framför 2 ½ men kckan 24. dagen efter mår man illa ala bakfylla pga av allt svullande. trots alla ssideaffects så är det veckan höjdpunkt !


idag ahr vi lördag här på geilo, vi rubbar alla dagar, dagen innehållar ingen spec utöver myskväll med urban som startar 1900. kanske en tur till coperativa för jol men inget för mig. kasnke lite läsning i min bok. jag läser jonas gradell. vet inte om jag gillar mig själv för det ! men men !
jag väntar paket , fortfarande. mammas kommer förhoppningsvis idag. då kommer det djungelvrål och det vore ju bvara perfa till myskväll med urban. nun är det bara en flyttkartong med popcorn som fattas.


allt för nu

hade
- FRID

15.32

äntligen hemma. övertid idag för jävlar vad det var mycke och göra idag då , rätt vad det var. men sånt är livet. har gårr bra att jobba idag .. relativt lungt och sådär, somnade ståendes på frukost i morse , för jävlar så trött man kan bli ! blir nog att sova en stund på eftermiddagen ala en gammal tan ! hehe ikväll  är man bjuden på partaj i det rosa huset, får se om jag pallrar mig dit. är ju lite sugen faktiskt ! men men är ju fri i morgon så jag har ju inga egetliga bortförklaringar. inga sanna iaf.


hade


- FRID

GEILO 21.43

ingen info att dela med  mig av.
längtar efter någonting som jag inte kan defineera
troligen närhet


- FRID

diverse babbel geilo 15.38

jenny min granne tvärsemot är nog den bästa granne  jag någonsin kommer att ha . hon kom nyss över med blåbärsmuffins till mig. jag blev aldeles varm i hjärtat av denna vänliga gest. så blev jag och tänka på hur mycket jag egntligen saknar er där hemma. vänner altså. förut har jag bara saknat mamma och sverige i sig självt. men jenny gav mig denna tankeställare. jag vet inte om om vi kallar oss vänner eler om vi bara jobbar ihop , bor i samma hus och längtar efter samma saker. kötbullar och civilisation. jag vet inte, men jag ränkar nogjenny till vän kategorin. all cred till dig och dina muflins :) 
tillbaka till er där hemma, jag saknar er, ibland språkar vi via datorn, ibland kommer det ett överraskande sms. men oftast känns det som att jag är en utav dom som försvann. jag vet att ni inte glömt mig. jag har printat in mg på era näthinnor och skadat era hjärnor med mitt konstanta tjat. så jag vet med all säkerhet att ni inte glömt mig. jag har inte glömt er heller. och hur långt bort jag än är eller hur mycket jag tar avstånd, för jag vet att jag gör det ibland, kommer jag alltid ihåg er. det är ett löfte.



idag har man inte uträttat några stordåd precis. vart brunchvakt. ungefär lika långsamt som det låter. först gjorde jag alla fat , fisk,kött, ost , frukt till brunchen. körde ut den gjorde alla fat till välkommst buffen. allt detta medans martin, min kollega, städade bänkar och flytta runt på kylskåp. så dagen var långsam , känders nästan som en vanlig sverige söndag plus en dm nysnö över det redan meterhöga som ligger på backen.



snart hoppas jag att det kommer post till mig. jag vänar tre saker. brev från lotta , hemligt från jill och paket med mobil&kamera kablar, förkläden, alvedon ovh djungelvrål. jävlar vad jag ska parta till det när mina djungelvrål kommer !  så nu går jag i väntans tider som det kallas :)


ps, maria du lär vänta med dop till jag kommer hem ! hehe ska bli så mysigt att träffa dig och bebis :)



saknar er - FRID

RSS 2.0